Hotel Adriana 4* | Spa proljeće na Hvaru


O putovanju


Wellness i vikend aranžmani u Hrvatskoj


HOTEL ADRIANA 4*

Spa proljeće na Hvaru

Cijena uključuje:

  • 3 polupansiona
  • piće dobrodošlice
  • besplatno korištenje bazena, fitnessa i pojedinih vrsta sauna
  • besplatan čaj i svježi sok svaki dan od 15:00 do 18:00h

Obvezna doplata: boravišna pristojba 10,00 kn po osobi po danu. Djeca do 12 godina ne plaćaju, djeca 12 – 18 godina plaćaju 5,00 kn po danu.

Cijena za 3. osobu: 600 kn za 3 polupasniona.

Mogućnost doplata za sobe morska strana.


Hotel Adriana 4* smješten je na hvarskoj rivi, u samom srcu starog središta i nudi očaravajući pogled na slikovitu gradsku jezgru i luku. Kategorizacije je 4 zvjezdice, potpuno obnovljen u 2018. godini te je idealan odabir za sve koji traže opuštanje i uživanje u romantičnim trenucima. U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness centar koji nudi korištenje raznih vrsta saune, VIP sobe za tretmane, sobe za masažu, opuštanje i teretanu. Bazen hotela okružen je prostranom terasom koja gleda na grad Hvar, okolne brežuljke i zaljev, natkriven jedinstvenim baldahinom koji mu omogućuje da bude otvoren i zatvoren.

Smještaj se nudi u sobama i apartmanima koji mogu smjestiti do tri osobe. Sve smještajne jedinice su elegantno uređene, klimatizirane, sadrže queen size krevete, ergonomske madrace, ostakljenu kupaonicu, Sat-TV, telefon i minibar. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodni upit.

Smješten na krovu hotela, s terasom na dva kata, plesnim podijem i restoranom smjestio se Top bar, u kojem u gotovo svako doba dana uživati možete i u nezaboravnom pogledu stare hvarske jezgre, gradske luke, zaljeva i Paklinskih otoka. U prizemlju hotela nalazi se Lobby bar koji poslužuje lagane obroke i pića, a pogled nudi na marinu i grad Hvar, dok se na samoj šetnici, s terasom pored mora smjestio restoran koji sprema najukusnije specijalitete mediteranske kuhinje.


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
01.04.2021. 30.04.2021. 899 kn 1/2 superior, 3 noćenja po osobi Rezerviraj putovanje
01.05.2021. 31.05.2021. 999 kn 1/2 superior, 3 noćenja po osobi Rezerviraj putovanje