Egipat - Grand Hotel Hurghada 3*+


O putovanju


Odmor u Egiptu - Hurghada

NOVO - SEZONA 2022.

 • Avionom iz Ljubljane
 • 7 ili 14 dana
 • polasci subotom
 • Uključene pristojbe zračnih luka i transfer do hotela

Cijene u terminima na dnu ponude su informativne, izražene su po osobi i vrijede za 7 dana u najjeftinijem tipu sobe. Provjera cijene za svaki upit posebno jer su cijene i raspoloživost podložni promjenama u svakom trenutku.


Hurghada Na zapadnoj obali Crvenog mora, na dužini od više od 30 kilometara, prostire se primorsko ljetovalište Hurgada. Nad finom pješčanom plažom izrasli su impresivni hotelski kompleksi. Ovdje će uživati kako sportaši, tako i oni koji obožavaju sunce. Prilikom posjete bazara u Daharu i zaleđa s fascinantnim kanjonima, otkrit ćete prvobitnu Hurgadu. A centar Hurgade nudi vam raznovrsnu ponudu u restoranima, barovima, klubovima, kafićima i brojnim dućanima.

HOTEL GRAND HOTEL HURGHADA 3*+ | www.redseahotels.com

Posebne značajke:
- velik i uređen park,
- pješčana plaža s blagim padom,
- škola ronjenja neposredno na plaži

Položaj: Hotel se nalazi neposredno uz uređenu privatnu plažu s promenadom. Hotelski objekt okružen je predivno uređenim parkom, kojim su očarani svi ljubitelji vrtova. Hotel je posebice omiljen kod svih onih koji traže mir, kao i kod starijih osoba, budući da već prilikom dolaska budi u vama osjećaj relaksiranosti. Gradski centar Hurgade udaljen je približno 10 kilometara, a do tamo je svakog dana organiziran besplatan autobusni prijevoz.

Hotelska ponuda: U hotelskom kompleksu, kao i u parku, pored glavne zgrade možete prošetati do brojnih trokatnih bočnih zgrada s ukupno 549 soba. U glavnoj zgradi nalaze se prostrana prijemnica s recepcijom, dva samoposlužna restorana, a la carte restoran, dućan sa suvenirima, prostor za fitness, piano bar i lobi bar. Na privatnoj plaži nalazi se Aqua Center s ponudom škole ronjenja (Euro Divers) i druge sportske aktivnosti. Hotelsku ponudu dopunjuju razni barovi uz bazen i na plaži. Uz bazen i na plaži su na raspolaganju besplatni suncobrani, ležaljke i podloge. Ručnici za kupanje spremni su u sobi u priručnoj torbi za na plažu.
U susjednom pasažu GRAND MALL nalaze se Internet kafić, soba za biljar, dućan, kutak s nargilom, ljekarna, razni restorani i barovi te frizerski salon.

Sobe:

 • SOBA SUPERIOR DELUXE opremljena je isto kao superior soba, ali prostranija i uglavnom s pogledom na more. Smještaj: najviše 3 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece.
 • OBITELJSKA SOBA opremljena je isto kao superior soba i ima odvojenu spavaću sobu s pogledom na park ili bazen. Smještaj: najviše 3 odraslih i 1 dijete ili 2 odraslih i 3 djece.

Sport i zabava:
Stolni tenis, tijekom dana animacija pored bazena i na plaži, navečer predstave.
Uz doplatu: fitness centar, tenis, sauna, jakuzi, masaže, aktivnosti na plaži (paragliding, Aqua centar, ronjenje i kitsurfing s lokalnim pružateljima usluga). Na plaži je i škola ronjenja Euro Divers.

Usluga: Samoposlužni doručak, ručak i večera, popodnevna užina i slatkiši. Uz prethodnu rezervaciju, mogućnost večere u različitim a la carte restoranima u pasažu GRAND MALL (piće uz doplatu).
Lokalna bezalkoholna pića su na raspolaganju 24 sati dnevno, a lokalna alkoholna pića, kava i čaj od 10 do 24 sata, nakon toga samo uz doplatu.
Obavezno je nošenje all inclusive narukvice. Detaljnije informacije o all inclusive programu, radnom vremenu barova i restorana, kao i uslugama koje su na raspolaganju uz doplatu, dobivte na destinaciji ljetovanja. Molimo imajte u vidu da određeni restorani zahtijevaju prethodnu rezervaciju i doplate. Treći i svaki sljedeći ležaj u sobi je dodatan i nije iste kvalitete kao osnovni ležaj.


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE (cijene se nalaze niže u terminima):

 • povratni let Ljubljana - Hurghada - Ljubljana
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
 • transfer zračna luka - hotel - zračna luka
 • smještaj u hotelu s all inclusive uslugom
 • asistenciju predstavnika na destinaciji,
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • viza za Egipat, plaćanje na licu mjesta cca 28 €
 • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
 • paket putnog osiguranja - PREPORUKA!

Iskazane cijene su po osobi za smještaj u dvokrevetnu standard sobu. Za smještaj u ostale tipove soba, cijena na upit.
Iskazane cijene podložne su dnevnim promjenama te je važeća cijena u trenutku rezervacije.
Iskazane cijene vrijede do popunjenja određenog broja mjesta po navedenoj cijeni.
Provjera cijene na upit.


Izleti koji će obogatiti Vaš odmor (plaćanje na licu mjesta)

KAIRO - JEDNODNEVNI IZLET ZRAKOPLOVOM
Piramide u Gizi, sfinga, znameniti bazar Khan Khalili, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pribl. 275 €.
KAIRO DELUXE - JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM
Piramide u Gizi, sfinga, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pribl. 90 €.
LUXOR DELUXE - JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM
Hram Karnak, hram kraljice Hacepsut, Memnovi kolosi, Dolina kraljeva, vožnja Nilom. Uključene ulaznice i ručak. Cijena. 90 €.
OTOČKI SNOVI
Dva ronjenja s dihalicom, posjeta otoka Orange island. Zalazak sunca doživjet ćemo na brodu prilikom povratka kući. Cijena obuhvaća: iznajmljivanje opreme, ručak, voće, hladna i topla bezalkoholna pića. Cijena: pribl. 44 €.
NOVI GIFTUN
Ronjenje s dihalicom u Crvenom moru i posjeta otoka. Cijena: pribl. 19 €.
QUAD SAFARI
Vožnja do beduinskog sjela, jahanje kamila, uključeno iznajmljivanje marame za glavu, naočala i bezalkoholno piće. Cijena: pribl. 35 €.

Rezervacija izleta moguća je isključivo u mjestu ljetovanja, kod zaposlenika lokalne agencije CET, koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Predstavljeni izleti rezerviraju se neposredno kod CET-a, zato Organizator putovanje za njih ne odgovaraju. Izleti se vode na njemačkom ili engleskom jeziku.
Predstavnici su brižljivo pripremljeni za svoje zadaće i govore njemački i engleski. Kao poznavatelji Egipta, uvijek su vam na raspolaganju s puno informacija o lijepoj i raznolikoj zemlji. Više informacija i kontaktne podatke predstavnika možete naći neposredno u hotelima, u informacijskim mapama ETI ili na ETI informacijskoj tabli, kao i u vašim putnim dokumentima.


PUTNI DOKUMENTI!

Za ulaz u Egipat, hrvatskim državljanima je potrebna viza. Ona se obično dobiva neposredno pri ulasku u Egipat i košta 28 € (s troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. S obzirom na to da se uvjeti za ulaz mogu promijeniti i jer za privremene putovnice važe drugi uvjeti, molimo naše goste da prije polaska kod nadležnih organa provjere uvjete za ulaz u Egipat. Sva djeca (od rođenja) za ulaz moraju imati vlastitu putovnicu. Upis u drugim putovnicama nije dozvoljen. Pri ulasku je potrebno ispuniti formular, gdje se upisuju podaci iz putovnice i o boravku u mjestu ljetovanja. Putnike drugih narodnosti molimo da uvjete za ulaz provjere kod nadležnog konzulata i informiraju se o potrebnoj dokumentaciji za ulaz u Egipat. Želimo da vas upozorimo na to da osobe kojima je potrebna šengenska viza, pri rezervaciji destinacije koja se nalazi izvan šengenskog područja, moraju dobiti takozvanu „višekratnu šengensku vizu“, kako bi se mogli vratiti u zemlju na šengenskom području. U slučaju da nemaju ovu vizu, zrakoplovna tvrtka im može onemogućiti povratak iz mjesta ljetovanja. Pri ljetovanju u turističkom predjelu Sharm el Sheikh je uz određene uvjete za ovo područje moguće pridobiti besplatnu »Sinai only« vizu koja je besplatna, vrijedi 2 tjedna i dobiva se u zračnoj luci. Ako bi putnici željeli ići na koji od izleta ( Kairo, Luxor, ronjenje Ras Mohamed, Sv. Katarina,… ) trebaju kupiti Vizu u zračnoj luci Sharm el Sheikh 28€/ osobi. Gore navedeno vrijedi za nositelje putovnica zemalja EU. Putnici izvan EU trebaju se obratiti Egipatskom veleposlanstvu u Zagrebu o uvjetima za ulazak.
Svaki je putnik sam odgovoren za reguliranje putnih dokumenata i njihovo važenje.

RED LETOVA:

Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. O promjeni vremena leta, putnici će biti pravovremeno obavješteni.


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
16.10.2022. 23.10.2022. 6.035 kn Ljubljana (801 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
23.10.2022. 30.10.2022. 5.282 kn Ljubljana (701 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
30.10.2022. 06.11.2022. 8.627 kn Ljubljana (1145 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
06.11.2022. 13.11.2022. 4.943 kn Ljubljana (656 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
13.11.2022. 20.11.2022. 5.282 kn Ljubljana (701 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
20.11.2022. 27.11.2022. 4.408 kn Ljubljana (585 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
27.11.2022. 04.12.2022. 4.905 kn Ljubljana (651 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
04.12.2022. 11.12.2022. 4.227 kn Ljubljana (561 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
11.12.2022. 18.12.2022. 3.865 kn Ljubljana (513 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
18.12.2022. 25.12.2022. 4.054 kn Ljubljana (538 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
25.12.2022. 01.01.2023. 5.975 kn Ljubljana (793 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
01.01.2023. 08.01.2023. 5.131 kn Ljubljana (681 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
08.01.2023. 15.01.2023. 3.699 kn Ljubljana (491 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
15.01.2023. 22.01.2023. 3.925 kn Ljubljana (521 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
22.01.2023. 29.01.2023. 3.699 kn Ljubljana (491 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
29.01.2023. 05.02.2023. 4.528 kn Ljubljana (601 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
05.02.2023. 12.02.2023. 4.528 kn Ljubljana (601 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
12.02.2023. 19.02.2023. 4.001 kn Ljubljana (531 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
19.02.2023. 26.02.2023. 4.016 kn Ljubljana (533 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
26.02.2023. 05.03.2023. 4.129 kn Ljubljana (548 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
05.03.2023. 12.03.2023. 4.129 kn Ljubljana (548 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
12.03.2023. 19.03.2023. 4.129 kn Ljubljana (548 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
19.03.2023. 26.03.2023. 4.129 kn Ljubljana (548 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
26.03.2023. 02.04.2023. 4.227 kn Ljubljana (561 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
02.04.2023. 09.04.2023. 6.080 kn Ljubljana (807 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
09.04.2023. 16.04.2023. 5.598 kn Ljubljana (743€) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
16.04.2023. 23.04.2023. 4.129 kn Ljubljana (548 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
23.04.2023. 30.04.2023. 4.882 kn Ljubljana (648 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
30.04.2023. 07.05.2023. 4.882 kn Ljubljana (648 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
07.05.2023. 14.05.2023. 4.732 kn Ljubljana (628 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
14.05.2023. 21.05.2023. 4.581 kn Ljubljana (608 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
21.05.2023. 28.05.2023. 4.626 kn Ljubljana (614 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
28.05.2023. 04.06.2023. 4.845 kn Ljubljana (643 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
04.06.2023. 11.06.2023. 5.003 kn Ljubljana (664 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
11.06.2023. 18.06.2023. 4.378 kn Ljubljana (581 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
18.06.2023. 25.06.2023. 4.604 kn Ljubljana (611 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje
25.06.2023. 02.07.2023. 4.995 kn Ljubljana (663 €) Informativna cijena po osobi (dvokrevetna soba standard) Rezerviraj putovanje