Hotel Bodrum Holiday Resort & Spa 5*


O putovanju


Ljeto na Mediteranu - Turska - Bodrum

 • Putovanje svake srijede od 26.06.2019. do 02.10.2019.
 • let Ljubljana - Istanbul - Bodrum (zračna luka Milas) - Istanbul - Ljubljana
 • Boravak 7 ili 14 noćenja
 • Uključene pristojbe zračnih luka!
 • Popust za mladence 5%

Hotel Bodrum Holiday Resort & Spa 5* - Neka vas preuzme pravi ugođaj odmora

 • Za obitelji
 • Akvapark
 • Najpovoljniji omjer kvalitete i cijene

Položaj: uz vlastitu pješčanu plažu, 4 km od grada Bodruma, 35 km od zračne luke.
Hotelska ponuda: recepcija, Wi-Fi, glavni restoran, tri restorana á la carte, bar, bar uz bazen i na plaži, tri vanjska bazena i jedan unutarnji, dva vanjska dječja bazena i jedan unutarnji, akvapark, besplatne ležaljke i suncobrani uz bazen i na plaži, ručnici za kupanje (uz polog), spa-centar, kozmetički centar, konferencijske dvorane, razne trgovine.
Standardne sobe: moderno i elegantno opremljene, klima-uređaj, telefon, satelitska TV, sef, mini hladnjak, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.
Obiteljske sobe: jednako opremljene kao standardne sobe, dvije odvojene spavaće sobe.
Usluga: all inclusive. Detaljniji opis usluga koje su uključene u cijenu na upit.
Ponuda za najmlađe: mini klub (4 – 12 godina), dječji bazen, akvapark, mini disko.
Wellness i aktivnosti: turska kupelj hammam, sauna, fitnes, spa-centar (uz doplatu), vodeni sportovi (uz doplatu), bilijar, stolni tenis, tenis, odbojka na pijesku, košarka, večernje predstave.
Internet stranica:www.bodrumholidayresort.com

LJETOVALIŠTA:

BODRUM  jedan od najmondenijih turskih gradova naziva se i Saint Tropezom Egejskog mora. Ulazak u grad i prekrasan tirkizni zaljev, u kojem se susreću Egejsko i Sredozemno more, štiti veličanstven srednjovjekovni dvorac. Očaravajući i karizmatični grad sa svojim uličicama, brojnim restoranima i trgovinama, boemskim galerijama i marinom, u kojoj možete vidjeti jedrilice svjetskog jet seta, privlači turiste koji žele osjetiti opušten ugođaj.

GÜMBET je živahno ljetovalište i omiljena turistička destinacija na egejskoj obali Turske, 3 km od znamenitog ljetovališta Bodruma, u pokrajini Mugla s brojnim plantažama pinije. Možete uživati na prekrasnoj dugoj pješčanoj plaži, posjetiti neki od vrhunskih restorana, a u večernjim satima istražiti noćni život s brojnim barovima i diskotekama.

TORBA  Ljetovalište Torba nalazi se otprilike 6 km sjeveroistočno od Bodruma u provinciji Mugla prepunoj maslinika i borovih šuma. Zahvaljujući blizini grada Bodruma Torbu jako vole dnevni gosti koji dolaze u šetnju idiličnom obalom, svečanu večeru u nekom od restorana ili si priušte skok u kristalno čisto tirkizno more.


Cijena aranžmana uključuje (cijene se nalaze niže u terminima):

 • asistenciju predstavnika u zračnoj luci Ljubljana u informacijskom uredu
 • povratni zrakoplovni prijevoz Ljubljana-Bodrum-Ljubljana (Turkish airlines preko Istanbula)
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe te dodatak za gorivo
 • smještaj u hotelu na bazi 7 noćenja s pripadajućom uslugom (cijena za 14 noćenja na upit)
 • usluge predstavnika na destinaciji
 • transfere na odredištu: zračna luka – hotel – zračna luka
 • besplatan parking u zračnoj luci Ljubljana svih 8 dana za prvih 50 rezervacija (na upit)

Cijena ne uključuje:

 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja (Putno zdravstveno osiguranje je obavezno za ulazak u Tursku)
 • vizu za Tursku (individualno ishođenje na  https://www.evisa.gov.tr/en/ili mogućnost posredovanja agencije uz doplatu)
 • transfer Zagreb - Ljubljana - Zagreb 320 kn po osobi
 • fakultativne izlete u Turskoj (doplata u € na licu mjesta kod predstavnika)

Bodrum_Holiday_Resort


Red letova | Turkish airlines

 • LJU - IST 03:20*
 • IST - BJV 01:20

Parking u zračnoj luci Ljubljana: Prvih 50 osoba koje rezerviraju odmor iz ovog kataloga dobiva BESPLATNO 8-dnevno parkiranje na vanjskom parkiralištu u zračnoj luci Jože Pučnik, Ljubljana. Svim ostalim našim putnicima omogućujemo rezerviranje parkinga u zračnoj luci Brnik/Ljubljana (Jože Pučnika) prilikom uplate aranžmana, po povlaštenim tarifama. Povlaštena cijena 8-dnevnog parkinga iznosi 375 kn, a 15-dnevnog 560 kn.

Rezerviranje parkinga moguće je za sve polaske iz Ljubljane za sve destinacije iz kataloga Mediteran 2019. Parking je obavezno prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, te ga uplatiti na prodajnom mjestu gdje rezervirate svoje putovanje. Prilikom rezervacije aranžmana potrebno je dati osnovne podatke o automobilu: tip vozila i registarsku oznaku automobila. Ova ponuda vrijedi samo za parkiranje na vanjskom parkingu P2. Stranke koje prilikom uplate aranžmana rezerviraju i uplate parking, dobit će voucher za parking na prodajnom mjestu, s ostalom putnom dokumentacijom. Ljubazno molimo stranke koje dođu vlastitim automobilom u zračnu luku Brnik/Ljubljana, da najprije automobil parkiraju na parkingu P2, te se jave predstavniku na Brniku (šalter: Kompas). Pri povratku potrebno je voucher za parking predati djelatniku u kućici za naplatu parkinga kako strankama ne bi bio naplaćen parking dvostruko. Parkirna blagajna otvorena je 24 sata.

Transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: Na polascima zrakoplova iz Ljubljane, nudimo Vam mogućnost rezervacije povratnog dijeljenogtransfera u organizaciji GoOpti-ja, te Vas ljubazno molimo da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana, ukoliko isti želite koristiti. Cijena povratnog dijeljenog transfera Zagreb – Ljubljana (Zračna luka Jožeta Pučnika) – Zagreb iznosi 320 kn po osobi. Molimo Vas da prilikom rezervacije obavezno ostavite svoj kontakt mobitela (broj koji će vam biti aktivan i tijekom vašeg putovanja), na koji ćete primiti sve potrebne informacije vezano za Vaš transfer (prilikom odlaska i povratka). Napominjemo kako kod dijeljenih transfera, koji dijelite s ostalim korisnicima usluge transfera na istoj ili sličnoj ruti vašoj, GoOpti zadržava pravo da se vozilo zaustavi na nekoliko lokacija prije finalne destinacije ili postoji mogućnost da transfer organizira u suradnji sa svojim partnerima, te postoji mogućnost da putnici tijekom transfera moraju zamijeniti vozilo (zajedno sa svojom prtljagom) do finalne destinacije. Za one koji vole privatnost, udobnost i diskreciju, nudimo mogućnosti organiziranog VIP transfera, koji koriste samo putnici koji su isti rezervirali, bez mogućnosti dodatnog stajanja ili zamjene vozila (osim na poseban zahtjev putnika). Molimo Vas da zatražite cijenu VIP transfera na Vašem prodajnom mjestu. Sve dodatne detalje i informacije oko transfera dobit ćete na vašem prodajnom mjestu prilikom rezervacije aranžmana.

Izleti koji će obogatiti Vaš odmor (plaćanje u € na licu mjesta):

DALYAN – Provedite dan u prekrasnoj prirodi. Drvenim brodićima krenut ćete na manje krstarenje rijekom, priuštit ćete si kratku stanku i isprobati blatne kupke. Slijedi ukusan tradicionalni turski ručak. Nakon ručka slijedi vožnja do znamenitih antičkih Licijanovih grobnica uklesanih u stijenu. Zatim ćete imati još malo slobodnog vremena za skok u kristalno čisto more. Informativna cijena: 43 €

KRSTARENJE GULETIIMA – Provedite opušten dan na tradicionalnom turskom drvenom brodu guletu, na krstarenju po zaljevima prekrasne turske obale. Uživajte u suncu i odmorite oči na kristalno čistoj tirkiznoj boji mora. Priuštite si skok u more i pogledajte grad Bodrum i iz druge perspektive, s mora. U cijenu je uključen ručak s tradicionalnom turskom hranom i pićem. Informativna cijena: 38 €

JEEP SAFARI – Istraživanje područja džipovima daje destinaciji posebnu draž. Na putu ćete otkriti brojne šume pinija, antička nalazišta i tipična sela u kojima stanovnici još uvijek žive tradicionalnim životom. Tijekom puta priuštit ćete si i ukusan tradicionalni turski ručak. Informativna cijena: 39 €

PAMUKKALE – U ranim jutarnjim satima autobusom ćete krenuti prema „pamučnom dvorcu“, jednoj od najvećih znamenitosti na svijetu. Gotovo 200 m visok klif s brojnim slapovima i manjim terasastim bazenima tijekom povijesti je stvorila voda bogata kalcitom. Slijedi posjet antičkom gradu Hijerapolisu s najvećim grobljem – nekropolom u kojoj se nalaze više od dvije tisuće grobnica i sarkofaga, rimski teatar i agora. Slijedi vožnja mimo planinskog lanca Taurusa i stanka za ručak te posjet trgovačkom centru s tradicionalnim turskim tepisima. Dolazak u hotel u večernjim satima. Informativna cijena: 55 €

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za putovanje u Republiku Tursku, uz putno zdravstveno osiguranje, obavezna je E-viza te važeća putovnica koja treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice http://www.evisa.gov.tr ili u poslovnici Chili toursa.
Ukoliko se odlučite za izradu vize u poslovnici Chili toursa, dostavit ćemo Vam potreban formular kojeg ste dužni dostaviti natrag agenciji kako bi posredovali u izradi vize. Viza će Vam biti uručena/poslana na mail 3-7 dana prije putovanja zajedno s ostalom dokumentacijom (završna obavijest, voucheri...).


VAŽNA NAPOMENA: Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 5 dana prije puta. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama (u slučaju ranijeg dolaska prije redovnog vremena prijava u sobe na dan letenja – ulaz u sobe moguć je okvirno od 14 h, u nekim hotelima od 16 h). Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.


Termini

Datum polaskaDatum povratkaCijenaMjesto polaskaNapomena
18.09.2019.25.09.2019.5.840 knLjubljanauključene aviopristojbeRezerviraj putovanje
25.09.2019.02.10.2019.5.840 knLjubljanauključene aviopristojbeRezerviraj putovanje
02.10.2019.09.10.2019.4.550 knLjubljanauključene aviopristojbeRezerviraj putovanje