Hotel Limak Lara De Luxe 5*


O putovanju


Ljeto na Mediteranu - Turska - Antalya

 • Zrakoplovom iz Ljubljane svakog četvrtka od 04.06. do 05.11.2020.
 • Boravak 7 ili 14 noćenja
 • Uključene pristojbe zračnih luka!
 • Popust za mladence 5%

Hotel Limak Lara De Luxe 5* - Uronite u bezbrižan odmor

Položaj: uz vlastitu pješčanu plažu na području Lare, do središta Antalye 25 km (mogućnost vožnje minibusom, taksijem) i zračne luke u Antalyji 13 km.
Hotelska ponuda: recepcija sa salonom, Wi-Fi, internetski cafe, glavni restoran, četiri restorana á la carte (talijanski, turski, meksički, tajlandski i sushi, neki uz doplatu), četiri bara, u lijepo uređenom vrtu tri vanjska bazena i dva dječja, bazen s toboganima, ležaljkama i suncobranima na plaži i uz bazen, bar uz bazen i na plaži, unutarnji bazen, spa-centar s bogatom ponudom usluga; dnevni i večernji animacijski program, večernje predstave, diskoteka; konferencijska dvorana, različite trgovine, frizerski salon.
Standardne sobe: prostrane i moderno opremljene, klima-uređaj, Wi-Fi, telefon, satelitska TV (LCD), minibar, sef, kupaonica, sušilo za kosu, balkon.
Obiteljske sobe: prostrane i moderno opremljene, jednaka oprema kao standardne sobe; spavaća soba i dnevni boravak s dvosjedom, jacuzzi, kupaonica, balkon.
Usluga: Ultra all inclusive. Detaljniji opis usluga koje su uključene u cijenu na upit.
Ponuda za najmlađe: dječji bazen, dječje igralište, miniklub (od 4 do 12 godina), klub za tinejdžere (od 13 do 16 godina), dnevna i večernja animacija i dječje predstave.
Wellness i aktivnosti (uz doplatu): spa-centar, masaže, različiti vodeni sportovi, videoigre, bilijar, kuglanje, rasvjeta teniskog igrališta, oprema za tenis i squash.
Internetska stranica: www.limakhotels.com

Lara je novonastalo ljetovalište neposredno uz dugu, pješčano-šljunčanu plažu. Ponosi se luksuznim objektima koji su većim dijelom građeni u tematskom stilu te izvrsnom ponudom all inclusive. Ovdje će svoje snove o odmoru ostvariti obitelji i pojedinci. Nalazi se 15 km južno od Antalije, koja je pravi raj za kupovinu i gdje, unatoč brzom razvoju u zadnjih nekoliko godina, još uvijek možete naći ostatke tradicionalnog života i gostoljubive domaćine. Vrijeme vožnje od zračne luke: otprilike 20 minuta.


Cijena aranžmana uključuje (cijene se nalaze niže u terminima):

 • asistenciju slovenskog predstavnika u zračnoj luci Ljubljana u informacijskom uredu
 • povratni zrakoplovni prijevoz Ljubljana-Antalya-Ljubljana
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe
 • 1 komad predane prtljage do 20kg + 1 komad ručne prtljage do 5kg / po osobi
 • kava/čaj na letu
 • smještaj u hotelu na bazi 7 noćenja s pripadajućom uslugom (cijena za 14 noćenja na upit)
 • usluge slovenskog predstavnika na destinaciji
 • transfere na odredištu: zračna luka – hotel – zračna luka
 • besplatan parking u zračnoj luci Ljubljana svih 8 dana za prvih 50 rezervacija (na upit)

Cijena ne uključuje:

 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja (Putno zdravstveno osiguranje je obavezno za ulazak u Tursku)
 • vizu za Tursku (individualno ishođenje na https://www.evisa.gov.tr/en/ ili mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 290 kn po osobi)
 • transfer Zagreb - Ljubljana - Zagreb 320 kn po osobi
 • fakultativne izlete u Turskoj (doplata u € na licu mjesta kod slovenskog predstavnika)

Iskazane cijene podložne su dnevnim promjenama te je važeća cijena u trenutku rezervacije.
Iskazane cijene vrijede do popunjenja određenog broja mjesta po navedenoj cijeni.
Provjera cijene na upit.

Za ulaz u Tursku obavezno je sljedeće: putovnica koja vrijedi još najmanje 6 mjeseci od datuma putovanja, viza za Tursku, polica putnog zdravstvenog osiguranja


Parking u zračnoj luci Ljubljana: Prvih 50 osoba koje rezerviraju odmor iz ovog kataloga dobiva BESPLATNO 8-dnevno parkiranje na vanjskom parkiralištu u zračnoj luci Jože Pučnik, Ljubljana. Zajedno sa završnom obavijesti i putnom dokumentacijom nekoliko dana prije polaska dobit ćete na mail voucher za parking. Ljubazno molimo stranke koje dođu vlastitim automobilom u zračnu luku Brnik/Ljubljana da najprije automobil parkiraju na parkingu, te se jave predstavniku na Brniku (šalter: Kompas). Po završetku putovanja potrebno je voucher za parking predati djelatniku u kućici za naplatu parkinga kako Vam ne bi bio naplaćen parking. Parkirna blagajna otvorena je 24 sata.

Transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: Na polascima zrakoplova iz Ljubljane, nudimo Vam mogućnost rezervacije povratnog dijeljenog transfera u organizaciji GoOpti-ja te Vas ljubazno molimo da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana, ukoliko isti želite koristiti. Cijena povratnog dijeljenog transfera Zagreb – Zračna luka Jožeta Pučnika – Zagreb iznosi 320 kn po osobi. Molimo Vas da prilikom rezervacije obavezno ostavite svoj kontakt mobitela (broj koji će Vam biti aktivan i tijekom putovanja), na koji ćete primiti sve potrebne informacije vezano za Vaš transfer (prilikom odlaska i povratka). Napominjemo kako kod dijeljenih transfera, koji dijelite s ostalim korisnicima usluge transfera na istoj ili sličnoj ruti vašoj, GoOpti zadržava pravo da se vozilo zaustavi na nekoliko lokacija prije finalne destinacije ili postoji mogućnost da transfer organizira u suradnji sa svojim partnerima, te postoji mogućnost da putnici tijekom transfera moraju zamijeniti vozilo (zajedno sa svojom prtljagom) do finalne destinacije. 


Izleti koji će obogatiti Vaš odmor (plaćanje u € na licu mjesta)

Pamukkale
Polazak iz hotela i vožnja preko planinskog lanca Taurusa prema »pamučnoj tvrđavi« Pamukkale, jednoj od najvećih turskih i svjetskih znamenitosti koja je pod zaštitom UNESCO-a. Na putu u Pamukkale zaustavit ćemo se u gradu Denizli, koji je poznat po najkvalitetnijem pamuku u Turskoj. U Pamukkale slijedi najprije ručak, a potom posjet antičkom gradu Hierapolisu s rimskim teatrom i agorom te velikim grobljem (nekropolom), koje sadrži od više od dvije tisuće grobnica i sarkofaga. Zatim slijedi slobodno vrijeme za razgledanje znamenitih bijelih vapnenačkih terasa sa stalaktitima, koritima i puteljcima koji svjetlucaju bijelo-plavim tonovima. Savršena pozadina za bajkovite fotografije! Na putu natrag organizirana je i večera; povratak u hotel.
Informativna cijena: 74 €

Manavgat, Aspendos, Side
Grad Manavgat leži između Antalye i Alanye i diči se najvećim bazarom na antalijskoj rivijeri. Izlet počinjemo razgledom Aspendosa gdje se nalazi najbolje sačuvan rimski amfiteatar na svijetu, zatim slijedi Manavgat poznatom po riječnim slapovima na kojima su se snimali mnogi filmovi. Slijedi ručak. Nakon toga nastavljamo prema starom gradu Side. Pogledati ćemo ostatke antičkog grada i prošetati starom gradskom jezgrom. Slobodno vrijeme te povratak u hotel.
Informativna cijena: 41 €

Posjet Alanyi
Izlet počinjemo razgledom impresivne otomanske tvrđave i zidina iz 13. stoljeća, s prekrasnom panoramom za nezaboravne fotografije. Unutar citadele sačuvane su slikovite kuće, džamije i bizantska crkva ukrašena freskama. Ispod zidina na istočnoj strani nalazi se znamenita osmerokutna crvena kula Kizil Kule, visoka 45 metara. Posjetit ćemo veliku trgovinu kože, a zatim se odvesti prema planinskom lancu Taurus. Zaustavljamo se na rijeci Dimcay, gdje imamo ručak. Slijedi šetnja prekrasnom promenadom uz more do slikovite marine, gdje ćete se odmoriti u jednoj od brojnih taverni. Očekuje vas još i posjet džamiji u središtu Alanye. Neizostavna je i kupovina suvenira na bazaru, u šarenim trgovinama u kojima spretni trgovci mame prolaznike proizvodima od keramike, tekstila, kože te zlatnim i srebrnim nakitom.
Informativna cijena: 41 €

Antalija – Aquarium
Posjetit ćete jedan od najvećih akvarija u Turskoj i prošetati ispod jednoga od najdužih podvodnih tunela na svijetu. Nakon obilaska šarenog vodenog svijeta očekuje vas posjet zlatarnici jer je Turska poznata i po nakitu. Iskušajte svoje sposobnosti cjenkanja i priuštite si svoj komadić zlata. Zaustavit ćete se i u staroj gradskoj jezgri Antalye i prošetati među uskim ulicama prepunim lokalnih trgovina. Za kraj ćete se zaustaviti i na prekrasnim slapovima Karpuzkaldiran, koji se ulijevaju u more, i snimiti nekoliko fotografija.
Informativna cijena: 41 €


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za putovanje u Republiku Tursku, uz putno zdravstveno osiguranje, obavezna je E-viza te važeća putovnica koja treba vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice http://www.evisa.gov.tr ili u poslovnici Chili toursa uz doplatu.
Ukoliko se odlučite za izradu vize u poslovnici Chili toursa, dostavit ćemo Vam potreban formular kojeg ste dužni dostaviti natrag agenciji kako bi posredovali u izradi vize. Viza će Vam biti uručena/poslana na mail 3-7 dana prije putovanja zajedno s ostalom dokumentacijom (završna obavijest, voucheri...).


VAŽNA NAPOMENA: Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 5 dana prije puta. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama (u slučaju ranijeg dolaska prije redovnog vremena prijava u sobe na dan letenja – ulaz u sobe moguć je okvirno od 14 h, u nekim hotelima od 16 h). Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
04.06.2020. 11.06.2020. 9.050 kn Ljubljana Uključene zrakoplovne pristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
11.06.2020. 18.06.2020. 9.050 kn Ljubljana Uključene zrakoplovne pristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
18.06.2020. 25.06.2020. 9.820 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
25.06.2020. 02.07.2020. 9.820 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
02.07.2020. 09.07.2020. 10.500 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
09.07.2020. 16.07.2020. 10.840 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
16.07.2020. 23.07.2020. 10.840 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
23.07.2020. 30.07.2020. 10.840 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
30.07.2020. 06.08.2020. 10.840 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
06.08.2020. 13.08.2020. 10.840 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
13.08.2020. 20.08.2020. 10.840 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
20.08.2020. 27.08.2020. 10.500 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
27.08.2020. 03.09.2020. 9.820 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
03.09.2020. 10.09.2020. 9.820 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
10.09.2020. 17.09.2020. 9.230 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
17.09.2020. 24.09.2020. 9.230 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
24.09.2020. 01.10.2020. 9.050 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
01.10.2020. 08.10.2020. 8.480 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
08.10.2020. 15.10.2020. 8.480 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
15.10.2020. 22.10.2020. 8.480 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
22.10.2020. 29.10.2020. 7.510 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
29.10.2020. 05.11.2020. 7.510 kn Ljubljana Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje