Hotel Roccette Mare 3*


O putovanju


Ljeto na Mediteranu - Odmor u Italiji

Putovanje u Kalabriju - neotkriveni biser Italije

 • Direktni letovi posebnim zrakoplovom svake srijede od 12.06.-18.09. iz Ljubljane!
 • Boravak 7 ili 14 noćenja
 • Uključene pristojbe zračnih luka!
 • Popust za mladence 5%

Hotel Roccette Mare 3* | Bijeli pijesak, tirkizno more i prekrasan pogled na otok Isola Santa Maria.

Položaj: uz znamenitu pješčano-šljunčanu plažu u mjestu Tropea, u neposrednoj blizini otoka Isola Santa Maria, udaljen oko 65 km do zračne luke Lamezia Terme.
Hotelska ponuda: recepcija, besplatni Wi-Fi kod recepcije, restoran na plaži, bar na plaži, suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni (po sobi mogućnost korištenja 1 suncobrana i 2 ležaljke), mogućnost najma ručnika za bazen (na upit i uz doplatu).
Standardne sobe: ugodno uređene, stropni ventilator, Sat TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupaonica, sušilo za kosu, terasa ili balkon, pogled na vrt.
Apartmani: jednako opremljeni kao i sobe, bungalovskog tipa, dvije spavaonice, kuhinjska niša, klima-uređaj (na upit i uz doplatu), hladnjak, balkon ili terasa, doplata na licu mjesta za završno čišćenje (18 €).
Usluga: samoposlužni kontinentalni doručak.
Ponuda za najmlađe: dječji krevetić (uz doplatu 7,50 €/dan, na upit i uz prethodnu potvrdu).

Internetska stranica: www.roccettemare.it

 • visoka kvaliteta usluge
 • na šljunčanoj plaži

Tropea Jedno od najslikovitijih i najomiljenijih kupališnih krajeva u čitavoj južnoj Italiji. Srednjevjekovno mjesto izgrađeno na strmoj litici, ostavlja ugodan dojam prije svega svojom katedralom i starim palačama. Uske uličice pozivaju vas na obilazak trgovinica suvenira i specijaliteta. Obaveza za svakog posjetitelja Kalabrije! Nekoliko kilometara od mjesta Tropea leži Parghelia, nekadašnje ribarsko selo koje oživi u ljetnim mjesecima.


Cijena aranžmana po osobi uključuje (cijene se nalaze niže u terminima):

 • asistenciju predstavnika u zračnoj luci Ljubljana u informacijskom uredu
 • povratni zrakoplovni prijevoz Ljubljana-Lamezia Terme-Ljubljana
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe te dodatak za gorivo
 • snack u zrakoplovu i bezalkoholno piće na letu
 • smještaj u hotelu na bazi 7 noćenja s pripadajućom uslugom (cijena za 14 noćenja na upit)
 • usluge predstavnika na destinaciji
 • transferi na odredištu: zračna luka – hotel – zračna luka
 • besplatan parking u zračnoj luci Ljubljana svih 8 dana za prvih 50 rezervacija (na upit)

Cijena ne uključuje:

 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja - preporučamo
 • transfer Zagreb - Ljubljana - Zagreb 320 kn po osobi
 • obavezna doplata u hotelu na samom kraju odmora: turistička pristojba 2 € - 10 € po osobi / tjedan (ovisno o kategoriji hotela).


Fakultativni izleti: 

TAORMINA – SICILIJA
Uputit ćemo se do zapadnog dijela Kalabrije uzduž obale Costa Viola do Mesinskog prolaza, korak do Sicilije! Put će nas voditi panoramskom cestom do svjetski poznatog mjesta Taormina, koje se nalazi u podnožju brda Monte Tauro. Iz rimskoga doba je odlično očuvano grčko kazalište naslonjeno na stijenu. Mjesto je utvrđeno zidinama, uskih vijugavih uličica s brojnim srednjevjekovnim zgradama i stubištima. Sa svih strana može se vidjeti Etna i čuti živahan žamor ulica, prije svega u pješačkoj trgovačkoj zoni, prepunoj domaćih proizvoda: vino di mandorla. Limoncello, mandorlati...
Informativna cijena: 56 Eur

EOLSKI OTOCI
Ugodna vožnja brodom odvest će vas na dva od sedam Eolskih otoka – Lipari i Vulcano. Provest ćete se pokraj otoka Stromboli, jedinog stalno aktivnog vulkana u Europi i vidjeti vulkansku aktivnost, koja se pojavljuje na različite načine. Lipari je najveći otok na kojemu ćete moći prošetati glavnim mjestom i vidjeti zanimljivu tvrđavu i katedralu. Na otoku Vulcano osjetit ćete vulkansko djelovanje i okupati se u ljekovitim vrelima vulkana.
Informativna cijena: 60 Eur

NOĆNI STROMBOLI
U kasnim poslijepodnevnim satima uputit ćete se prema najzanimljivijem otoku Eolskoga otočja, gdje je još uvijek prisutna vulkanska aktivnost. Po dolasku ćete se prošetati i upoznati otok, te ćete imati mogućnost večerati u tipičnom restoranu u podnožju vulkana. U večernjim satima priroda će nas iznenaditi veličanstvenom predstavom vatre i eksplozije vulkana.
Informativna cijena: 55 Eur

SERRA SAN BRUNO I PIZZO
Vožnja kroz jednu od najljepših pokrajina Kalabrije: visoravni Serra. Na 800 m visine ćete u brdskom mjestašcu otkriti mir i spokoj. Serra San Bruno je čudo prirode sa svojim šumama, »Laghetto dei Miracoli«, malim jezerom za koje kažu da je čudotvorno. Zaista posebno iskustvo biti će razgled kartuzijanskog samostana. U poslijepodnevnim satima ćete otkriti Pizzo, jedno od najljepših malih mjesta u Kalabriji.Najprije ćete razgledati neobičnu pećinu crkve Piedigrotta, zatim nastavljate starim dijelom mjesta i njegovim romantičnim ulicama do grada Murat. Za kraj doslovno »Dolce Vita«, sada ćete kušati poznati sladoled »Tartuffo«!
Informativna cijena: 41 Eur


VAŽNA NAPOMENA: Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 5 dana prije puta. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama (u slučaju ranijeg dolaska prije redovnog vremena prijava u sobe na dan letenja – ulaz u sobe moguć je okvirno od 14 h, u nekim hotelima od 16 h). Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.


Termini

Datum polaskaDatum povratkaCijenaMjesto polaskaNapomena
21.08.2019.28.08.2019.8.280 knLjubljanaUključene aviopristojbeRezerviraj putovanje
28.08.2019.04.09.2019.7.900 knLjubljanaUključene aviopristojbeRezerviraj putovanje
04.09.2019.11.09.2019.7.520 knLjubljanaUključene aviopristojbeRezerviraj putovanje
11.09.2019.18.09.2019.7.140 knLjubljanaUključene aviopristojbeRezerviraj putovanje
18.09.2019.25.09.2019.6.530 knLjubljanaUključene aviopristojbeRezerviraj putovanje