Mikonos - Hotel Alkistis 3*


O putovanju


Ljeto na Mediteranu - Grčki otoci - MIKONOS (via Santorini)

 • Direktni letovi posebnim zrakoplovom svake subote od 25.05.-12.10.2019. iz Ljubljane!
 • Boravak 7 ili 14 noćenja
 • Uključene pristojbe zračnih luka!
 • Popust za mladence 5%

Program putovanja: Po dolasku zrakoplovom iz Ljubljane na otok Santorini slijedi transfer do hotela na Santoriniju i noćenje. Drugi dan slijedi prijevoz do luke, prijevoz katamaranom ili trajektom do otoka Mikonos, transfer do hotela na otoku Mikonosu, 5 x noćenja u odabranom hotelu. Sedmi dan prijevoz do luke, trajektna ili katamaranska linija do otoka Santorini, transfer do hotela, noćenje. Posljednji osmi dan, odjava iz hotela, prijevoz do zračne luke, te slijedi povratni let Santorini-Ljubljana.

Mjesto Aghios Stefanos

Hotel Alkistis 3* - Opuštajući odmor u stilskom hotelu uz pješčanu plažu.

Položaj: u mjestu Aghios Stefanos, na plaži, oko 2.5 km od grada Mykonos.
Hotelska ponuda: recepcija, blagovaonica za doručak, talijanski restoran Capra s odličnim izborom svježe pripemljenih jela, bar, terasa za sunčanje s prekrasnim pogledom na more, manji vanjski bazen, suncobrani i ležaljke uz bazen besplatno , na plaži uz doplatu, besplatan shuttle autobus do grada Mykonos.
Sobe.: elegantno uređene, klima-uređaj, SAT TV, Wi-Fi, hladnjak, sef, kupaonica, sušilo za kosu, balkon, sve su pogled na more.
Usluga: samoposlužni doručak, polupansion uz doplatu
Internet stranica: www.alkistismykonos.gr


Cijena aranžmana po osobi uključuje (cijene se nalaze niže u terminima):

 • prijevoz posebnim zrakoplovom Ljubljana-Santorini-Ljubljana
 • zrakoplovne pristojbe
 • 2 noćenja na otoku Santorini
 • 5 noćenja u odabranom hotelu na otoku Mikonos
 • transferi na Santoriniju (zračna luka-hotel-zračna luka, hotel Santorini-luka-hotel Santorini)
 • brodski prijevoz Santorini-Mikonos-Santorini,
 • transfer na Mikonosu (luka-hotel Mikonos-luka)
 • asistencija predstavnika organizatora na Santoriniju,
 • asistencija lokalnog predstavnika na otoku Mikonos,
 • troškove organizacije putovanja.
Smještaj i usluge u hotelu na otoku Santoriniju bit će u hotelu iste kategorije, u standardnom tipu sobe.

Cijena ne uključuje:

 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja - preporučamo
 • transfer Zagreb - Ljubljana - Zagreb 320 kn po osobi
 • OBVEZNA DOPLATA u hotelu (na licu mjesta): boravišna pristojba u hotelu 2* 0,5 €/dan/soba; u hotelu 3* 1,5 €/dan/soba; u hotelu 4* 3 €/dan/soba, u hotelu 5* 4 €/dan/soba.


Parking u zračnoj luci Ljubljana: Prvih 50 osoba koje rezerviraju odmor iz ovog kataloga dobiva BESPLATNO 8-dnevno parkiranje na vanjskom parkiralištu u zračnoj luci Jože Pučnik, Ljubljana. Svim ostalim našim putnicima omogućujemo rezerviranje parkinga u zračnoj luci Brnik/Ljubljana (Jože Pučnika) prilikom uplate aranžmana, po povlaštenim tarifama. Povlaštena cijena 8-dnevnog parkinga iznosi 375 kn, a 15-dnevnog 560 kn.

Rezerviranje parkinga moguće je za sve polaske iz Ljubljane za sve destinacije iz kataloga Mediteran 2019. Parking je obavezno prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, te ga uplatiti na prodajnom mjestu gdje rezervirate svoje putovanje. Prilikom rezervacije aranžmana potrebno je dati osnovne podatke o automobilu: tip vozila i registarsku oznaku automobila. Ova ponuda vrijedi samo za parkiranje na vanjskom parkingu P2. Stranke koje prilikom uplate aranžmana rezerviraju i uplate parking, dobit će voucher za parking na prodajnom mjestu, s ostalom putnom dokumentacijom. Ljubazno molimo stranke koje dođu vlastitim automobilom u zračnu luku Brnik/Ljubljana, da najprije automobil parkiraju na parkingu P2, te se jave predstavniku na Brniku (šalter: Kompas). Pri povratku potrebno je voucher za parking predati djelatniku u kućici za naplatu parkinga kako strankama ne bi bio naplaćen parking dvostruko. Parkirna blagajna otvorena je 24 sata.

Transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: Na polascima zrakoplova iz Ljubljane, nudimo Vam mogućnost rezervacije povratnog dijeljenogtransfera u organizaciji GoOpti-ja, te Vas ljubazno molimo da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana, ukoliko isti želite koristiti. Cijena povratnog dijeljenog transfera Zagreb – Ljubljana (Zračna luka Jožeta Pučnika) – Zagreb iznosi 320 kn po osobi. Molimo Vas da prilikom rezervacije obavezno ostavite svoj kontakt mobitela (broj koji će vam biti aktivan i tijekom vašeg putovanja), na koji ćete primiti sve potrebne informacije vezano za Vaš transfer (prilikom odlaska i povratka). Napominjemo kako kod dijeljenih transfera, koji dijelite s ostalim korisnicima usluge transfera na istoj ili sličnoj ruti vašoj, GoOpti zadržava pravo da se vozilo zaustavi na nekoliko lokacija prije finalne destinacije ili postoji mogućnost da transfer organizira u suradnji sa svojim partnerima, te postoji mogućnost da putnici tijekom transfera moraju zamijeniti vozilo (zajedno sa svojom prtljagom) do finalne destinacije. Za one koji vole privatnost, udobnost i diskreciju, nudimo mogućnosti organiziranog VIP transfera, koji koriste samo putnici koji su isti rezervirali, bez mogućnosti dodatnog stajanja ili zamjene vozila (osim na poseban zahtjev putnika). Molimo Vas da zatražite cijenu VIP transfera na Vašem prodajnom mjestu. Sve dodatne detalje i informacije oko transfera dobit ćete na vašem prodajnom mjestu prilikom rezervacije aranžmana.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Moguće je da će doći do promjene unutar programa putovanja koji je ovisan o timingu leta i brodskih linija. Organizator zadržava pravo promjene programa putovanja u slučaju promjene rasporeda leta ili brodskih linija. U slučaju nastupanja kašnjenja brodskih linija radi utjecaja više sile, organizator ne preuzima odgovornost, te je putnik dužan pokriti eventualne dodatne troškove putovanja radi nastupanja više sile. Na otoku Mikonos na raspolaganju je predstavnik lokalne agencije na engleskom jeziku, dok je tijekom cijelog putovanja dostupan telefonski, i predstavnik organizatora putovanja.
 • Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 5 dana prije puta. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama (u slučaju ranijeg dolaska prije redovnog vremena prijava u sobe na dan letenja – ulaz u sobe moguć je okvirno od 14 h, u nekim hotelima od 16 h). Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
31.08.2019. 07.09.2019. 12.120 kn Ljubljana uključene aviopristojbe Rezerviraj putovanje
07.09.2019. 14.09.2019. 12.120 kn Ljubljana uključene aviopristojbe Rezerviraj putovanje
14.09.2019. 21.09.2019. 11.160 kn Ljubljana uključene aviopristojbe Rezerviraj putovanje
21.09.2019. 28.09.2019. 9.310 kn Ljubljana uključene aviopristojbe Rezerviraj putovanje
28.09.2019. 05.10.2019. 8.500 kn Ljubljana uključene aviopristojbe Rezerviraj putovanje
05.10.2019. 12.10.2019. 8.500 kn Ljubljana uključene aviopristojbe Rezerviraj putovanje