Istarska čarolija


O putovanju


Istarska čarolija

Termin putovanja: 18.9.-20.9.2020. GARANTIRANO

Autobusom iz Zagreba
3 dana / 2 noćenja

***VRIJEDNOST VIŠE: SMJEŠTAJ U HOTELU BELVEDERE 4*, POLUPANSIONI

Program putovanja:

1.dan ZAGREB – MOTOVUN – POREČ - VRSAR

Polazak s dogovorenog mjesta u 07:00. Vožnja kroz Hrvatsku, dolazak u Motovun - po mnogima jedan od najljepših i najočuvanijih srednjovjekovnih gradova u Istri, a i šire. Na 277 m n.v. prostire se jedan od najljepših vidikovaca s pogledom na najveće istarsko nalazište tartufa - Motovunsku šumu. Šetrnja gradom uz posjet napoznatijim znamenitostima: crkvi Sv. Stjepana, lapidariju, gradskim vratima, zidinama ( uz doplatu). Mogućnost degustacije proizvoda od tartufa. Nakon pauze krećemo prema Poreču. Po dolasku šetnja Dekumanovom ulicom do najpoznatijeg spomenika, zaštićenog UNESCO-m, Eufrazijeve bazilike. Moguć posjet uz doplatu. Vožnja prema slikovitom gradiću Vrsaru gdje će grupa biti smještena. Večera. Noćenje.

2. dan VRSAR – FAKULTATIVNI IZLET BRIJUNI - PULA

Odlazak prema Fažani, gdje ćemo se ukrcati u turistički brod i uputiti prema NP Brijuni, koji se sastoji od 14 otoka i otočića. Po dolasku na najveći otok Veli Brijun slijedi razgled otoka i uživanje u brijunskom krajoliku na mediteranskom bilju, livadama na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari i mufloni. Razged će se odvijati turističkim vlakom u trajanju od cca sat vremena nakon čega slijedi slobodno vrijeme do povratka. Po povratku u Fažanu polazak prema antičkoj Puli.
Šetnju započinjemo obilaskom jedne od najočuvanijih rimskih arena u svijetu, sagrađena u 1. stoljeću i po veličini je šesti amfiteatar u svijetu. U rimsko je doba služio za održavanje krvavih borbi gladijatora, dok danas služi prvenstveno kao pozornica za razne kulturne događaje, dok se u prostorijama ispod same Arene nalazi muzej u kojem se mogu vidjeti eksponati iz antičkog doba… Ulazak u amfiteatar je moguć u slobodno vrijeme. U nastavku obilazak gradskih vrata I zidina, slavoluk Sergijevaca I Augustov hram. Slobodno vrijeme. Povratak u Vrsar. Za sve koji ostaju u Vrsaru predlažemo kupanje na prekrasnim plažama I upoznavanje grada. Večera. Noćenje.

3. dan VRSAR – LIMSKI KANAL - ROVINJ – VINSKA PROBA - ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela, vožnja limskim kanalom, poznatim još kao Fjord zahvaljujući dužini 12 km, poznatom uzgajalištu riba I školjki. Pauza za kavu te vožnja prema Rovinju – “istraskoj Veneciji” u kojem nas čeka predivna crkva sv. Eufemije na kraju “ulice umjetnika” – Grizije. Batane, bitinade, tipična venecijanska arhitektura …samo su dio doživljaja predivnog Rovinja. Slobodno vrijeme za šetnju, I ručak. U nastavkufakultativno odlazak na vinsku probu kod jednog od renomiranih Istarskih vinara ( uz doplatu). Povratak prema Zagrebu u kasnim poslijepodnevnim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 990 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • Turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • Sve razglede prema program
 • 2 noćenja s doručkom u RESORTU BELVEDERE Vrsar****
 • boravišnu pristojbu
 • piće dobrodošlice
 • 2 Večere u hotelskom restoranu
 • Razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Informativne cijene ulaznica / izleta:

ulaznicu u Eufrazoijevu baziliku 40 kn ( moguća promjena cijene)
ulaznica za motovunske zidine 20 kn
fakultativni izlet Pula I Brijuni 250 kn odrasli, 150 kn djeca ( uključen prijevoz, vođenje I ulaznica u NP Brijuni uz vožnju brodom I vlakić na otoku)- min 25 pax
vinska proba – 95 kn- min 25 pax

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 490 kuna
 • karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje

Popusti:

 • Djeca na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 150 kn
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 70 kn

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
• sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
• sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
• bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
• doplata za prazno sjedalo – 600 kn

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo poslat ćemo 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
• gotovina, internet bankarstvo
• kreditne kartice

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Minimalni broj putnika: 35
Maksimalan broj putnika : 45


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
18.09.2020. 20.09.2020. 990 kn Zagreb Rezerviraj putovanje