NP Krka, Šibenik i Zadar


O putovanju


NP Krka, Šibenik i Zadar

TERMIN PUTOVANJA: 19.09.-20.09.
2 dana / 1 noćenja

***VRIJEDNOST VIŠE: UKLJUČEN POLUPANSION!!!

1.dan: ZAGREB - ŠIBENIK – NP KRKA

Polazak u 06:00 sati ( lokacija polaska u završnoj obavijesti). Vožnja autocestom do Šibenika, „Krešimirovog grada“ bogate povijesti. Po dolasku sastanak sa lokalnim stručnim vodičem te obilazak grada i gradskih znamenitosti UNESCO katedrala sv. Jakova, tvrđava sv. Mihovila , kalerarga, biskupska palača, spomenik Juraja Dalmatinca, vijećnica itd.. Slobodno vrijeme te odlazak do NP KRKA. Obilazak NP KRKA s voditeljem putovanja. Odlazak u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan: ZADAR – NIN - ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja do Zadra. Šetnja povijesnom jezgrom grada. Obilazak rimskog foruma, crkve Sv. Donata – okrugle predromaničke crkve koja je simbol Zadra, katedrale Sv. Stošije – trobrodne romaničke, najveće crkve u Dalmaciji, crkve sv. Marije, Gradskih zidina i vrata, Narodnog trga, Trga pet bunara te jedinstvenih Morskih orgulja. Uz same orgulje nalazi se je i drugi spektakularni spomenik Nikole Bašića , glasoviti Pozdrav suncu. Prošećite i Kalelargom, najširom zadarskom ulicom koja je opjevana u mnogim pjesmama i ima čak i svoju himnu. Slobodno vrijeme za ručak.
Nakon odmora, odlazak u obližniji Nin, najstariji hrvatski kraljevski grad. Centar grada je otočić povezan s kopnom dvama mostovima nastao na pješčanom sprudu. Razgled Nina , gradskih vrata te crkve sv. Križa koja je poznata kao „najmanja katedrala na svijetu“. Povratak prema Zagrebu, doazak u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 KN

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz autobusima prema programu
 • smještaj na bazi 1 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Šibeniku ili okolici u dvokrevetnim sobama
 • 1 večeru u hotelu
 • voditelja putovanja uz stručno vodstvo tijekom puta
 • licenciranog lokalnog vodiča u Šibeniku
 • jamčevinu za turistički paket aranžman
 • organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 290 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje

Popusti:

Djeca na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 50 kn

Fakultativna ponuda (informativne cijene, promjenjive do polaska):

 • ulaznicu u NP krka - 50 kn, djeca 7-12 godina 25 kn

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
• sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
• sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
• bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
• doplata za prazno sjedalo – 600 kn

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo poslat ćemo 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Minimalni broj putnika: 35
Maksimalan broj putnika : 45


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
19.09.2020. 20.09.2020. 650 kn Zagreb Rezerviraj putovanje