Maldivi - GIRLS ONLY putovanje


O putovanju


Oduvijek ste sanjale posjetiti Maldive i ostali su vam neostvareni san? Napokon smo organizirale putovanje na najljepše koraljne otoke samo za žene gdje nećete razmišljati o tome koliko je doplata za jednokrevetnu sobu ukoliko putujete sami ili tko će vam raditi društvo na tako lijepom putovanju. Maldivi nisu samo romantična putovanja za dvoje i upravo tu predrasudu će grupa prekrasnih žena sljedeće proljeće "razbiti."

Za Maldive kažu da su raj na zemlji, a podvodni svijet je nešto što nijednog posjetitelja ne ostavlja ravnodušnim. U ovom putovanju imat ćemo vremena za razne izlete, ali i za odličan odmor uz koktele na bijelim pješčanim plažama.

I ovoga puta, kao i na svakom girls only putovanju, Tea Dimić @comeflywithme_blog i Chili tours pripremili su za svaku putnicu sponzorske poklone!

Termin putovanja: 02.04. - 09.04.2022.


PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN Zagreb - Dubai - Maldivi

Polazak iz Zagreba u 15:15 sati. Slijetanje u Dubai u 22:50. Nastavak puta prema Maldivima u 02:15 te slijetanje na Maldive drugi dan u 08:00 ujutro prema lokalnom vremenu.

2. DAN Maldivi

Od zračne luke Velana na glavnom otoku Male organiziran je transfer brzim brodom do otočnog resorta. Check in u resort. Odmor od puta na prekrasnim bijelim plažama uz tirkizno more. Večera u resortu. Noćenje.

3. DAN Maldivi

Doručak u resortu. Nakon doručka, kupanje i sunčanje na najljepšim plažama na svijetu. U popodnevnim satima predlažemo snorkeling safari (uz doplatu) kako bismo upoznale šareni podvodni svijet Maldiva. Izlet započinje kratkom vožnjom broda do susjednog koraljnog otoka gdje započinje naša snorkeling avantura između šarenih koralja i ribica različitih boja. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. DAN Maldivi

Doručak u hotelu. Nakon doručka predlažemo da se opustite u Spa centru na jednoj od masaža (uz doplatu). Odmor na plaži, kupanje, sunčanje. Popodne možete isprobati neku od adrenalinskih vožnji (uz doplatu): jet ski, banana ride, fun tube, sofa ride, wake boarding, izbor je na vama. U večernjim satima predlažemo sunset dolphin cruise (uz doplatu) kako biste uživale u spektakularnim zalascima sunca na brodu dok tražimo dupine. Ako ćemo imati sreće, vidjet ćemo kako plivaju i skaču u svojem prirodnom staništu. Večera u resortu. Noćenje.

5. DAN Maldivi

Doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet gdje ćemo imati priliku za snorkeling s kitopsinama i mantama (uz doplatu). Ovo je jedinstvena prilika za snorkeling s ovim prekrasnim životinjama jer su im Maldivi jedno od rijetkih svjetskih staništa. Plivati pored najveće morske životinje istovremeno izaziva strahopoštovanje i uzbuđenje. Svakako preporučamo da to doživite. Budući da je ovo cjelodnevni izlet, u cijenu je uključen i lagani ručak. Povratak u resort. Večera. Noćenje.

6. DAN Maldivi

Doručak. Nakon doručka predlažemo izlet na sandbank odnosno pješčani sprud (uz doplatu) kojeg krasi isključivo pijesak i tirkizna laguna. Nijanse plave boje su ovdje nestvarno lijepe i savršeno je mjesto za okinuti bezbroj dobrih fotki. Vratiti se s putovanja i reći da ste bile na pustom otoku zvuči zabavno, jel' da? Navečer ćemo guštati u dobrom koktelu i posljednjem savršenom zalasku sunca. Večera. Noćenje.

7. DAN Maldivi - Dubai

Doručak. Check out iz sobe do podne. Ostajemo u resortu te koristimo sadržaje resorta do polaska brzog broda prema zračnoj luci koji će biti u popodnevnim satima. Dolazak u zračnu luku te prijava na let. Zrakoplov polijeće u 23:50 sati te u Dubai slijeće u 03:45.

8. DAN Dubai - Zagreb

Nastavak leta iz Dubaija prema Zagreba u 10:00 ujutro. Predviđeno slijetanje u Zagreb u 14:15 sati prema lokalnom vremenu.


FIRST MINUTE cijena aranžmana po osobi: 10.990 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi: 11.590 kn

Cijena uključuje:

 • povratni zrakoplovni let Zagreb-Maldivi-Zagreb u ekonomskoj klasi (uključen obrok na svakom letu)
 • sve pristojbe zračnih luka
 • prijevoz prtljage (1 komad predane prtljage do 20kg + ručna prtljaga)
 • smještaj u otočnom resortu Fihalhohi Island Resort 3/4* na bazi 5 noćenja u Comfort dvokrevetnoj sobi
 • puni pansion u resortu (doručak, ručak, večera; piće nije uključeno u cijenu); uz obroke se besplatno služi kava/čaj i voda
 • povratni transfer brzim brodom zračna luka Velana - resort - zračna luka Velana
 • green tax & resort fee
 • voditelja putovanja iz Zagreba
 • trošak organizacije

Cijena ne uključuje:

 • fakultativnu doplatu za smještaj u Premium dvokrevetnoj sobi | 1.050 kn po osobi
 • osobnu potrošnju u restoranima i barovima
 • izleti iz fakultativne ponude
 • paket putnog osiguranja (putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od putnikova otkaza s covid pokrićem) - preporučamo

FAKULTATIVNI IZLETI I ATRAKCIJE (informativne cijene; rezervacije i plaćanje na licu mjesta)

 • Snorkeling safari30$ po osobi
 • Sunset dolphin cruise 50$ po osobi
 • Whaleshark & manta snorkeling cjelodnevni izlet s uključenim laganim ručkom 140$ po osobi
 • Snorkeling and sandbank visit (privatni izlet za 1-4 osobe) 245 $ ukupno

HOTEL: FIHALHOHI ISLAND RESORT 3/4*

Otočni resort. Sadržaji: 1 restoran, 3 bara, Spa centar, fitness centar, Fiha centar za ronjenje, badminton, suvenirnica, vile na vodi, vodeni sportovi, mogućnost fakultativnih izleta.

girls only putovanja Maldivigirls only putovanja Maldivi

Putovanje za žene MaldiviPutovanje za žene Maldivi


NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili državnim praznicima, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obvezuju Chili tours d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

Aviokompanija: Fly Dubai

Dozvoljena prtljaga: 20kg predane prtljage + ručna prtljaga

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA:14

KAKO REZERVIRATI:

Za rezervaciju je potrebno uplatiti minimalno 40% od ukupnog iznosa aranžmana (akontaciju). Po primitku uplate, poslat ćemo Vam ugovor i račun i time je Vaše mjesto potvrđeno. Preostali iznos moguće je uplatiti do 30 dana prije putovanja. Pogledajte načine plaćanja.

PCR TESTIRANJE

Za ulazak na Maldive trenutno je potreban negativan PCR test ne stariji od 72 sata od ukrcaja na prvi let. Također je potrebno ispuniti Health Declaration Form prije dolaska i odlaska s Maldiva.

Prije dolaska na Maldive potrebno je ispuniti Health Declaration Form, kao i prije odlaska s Maldiva. Ukoliko putnici dobiju simptome covida te se na testu pokaže da su pozitivni, trošak karantene snosi putnik.

GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za državljane Republike Hrvatske je potrebna, a dobiva se u zračnoj luci nakon slijetanja na Maldive (on arrival). Cijepljenje nije potrebno.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske http://www.mvep.hr

Organizator: Chili tours


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
02.04.2022. 09.04.2022. 10.990 kn Zagreb Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje