Dubai - girls only putovanje 8 dana


O putovanju


DUBAI - girls only putovanje 8 dana

Termin putovanja:

 • 19.11. - 26.11.2022.

ORGANIZATORI PUTOVANJA: Tea Dimić Radas & Chili tours

 • Tea, poznata i pod @comeflywithme_blog na instagramu, bivša je stjuardesa aviokompanije Emirates i u Dubaiju je živjela 3 i pol godine. Tijekom ovih godina skupila je veliko iskustvo i upoznala dušu ovog grada. Tea u ove programe unosi doživljaj grada iz perspektive lokalca. Cilj ovog putovanja nije samo razgled grada nego i zajedničko druženje te sklapanje novih prijateljstava.
 • Helena iz Chili toursa posjetila je Dubai već 10 puta i zaljubila se u njega. Iskusna je u vođenju tura u Dubai kako bi organizacijski sve teklo po planu i programu. Dubai poznaje kao vlastiti džep, pa ako ćete trebati bilo kakav savjet, stoji vam na raspolaganju. S ovog putovanja vratit ćete se i s brdo savršenih fotki koje ćete još dugo dugo objavljivati po društvenim mrežama.

Svaku putnicu na ovom putovanju očekuje prigodni poklon iznenađenja!


PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN ZAGREB-DUBAI

Polazak zrakoplovom iz Zagreba u 14:30. Dolazak u Dubai u 23:00 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Noćenje.

2. DAN THE POINTE - STAKLENI TOBOGAN - DUBAI MALL - BURJ KHALIFA - KRSTARENJE DUBAI MARINOM

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo na vidikovac The Pointe odakle se vidi popularan hotel Atlantis. Jutro ćemo iskoristiti za posjet jednoj od najpopularnijih instagramskih slastičarnica u Dubaiju gdje možete degustirati razne torte i kavu sa zlatom. Zatim nastavljamo u adrenalinskom tonu na Sky Views vidikovcu na kojem se nalazi stakleni tobogan. Toboganom se spuštamo s 53. na 52. kat hotela The Address Downtown te imamo priliku hodati po staklenom podu uz odličan pogled na Burj Khalifu, najvišu zgradu na svijetu. Nakon vidikovca odlazimo u Dubai Mall, najveći shopping centar na svijetu. Ovdje ćete imati priliku shoppingirati u preko 1.200 trgovina, vidjeti show fontana, najveći akvarijum,
klizalište i posjetiti Burj Khalifu, najvišu zgradu na svijetu. Tko ne želi u shopping, može prošetati oko fontana do Wings of Mexico (popularna krila) te imati pauzu za ručak s pogledom na fontane i Burj Khalifu. Nakon što pogledamo show fontana, odlazimo u hotel spremiti se za večeru. Navečer predlažemo krstarenje Dubai Marinom, najljepšim dijelom Dubaija s pogledom na svjetleće nebodere, Palmu, Dubai Eye. Na brodu ćemo imati i večeru. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN MUZEJ BUDUĆNOSTI - LADIES DAY NA PRIVATNOJ JAHTI S JACUZZIJEM - ROOFTOP BAR

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo u Museum of the future (Muzej budućnosti), novootvoreni muzej sa spektakularnim tehnološkim dostugnućima gdje ćete imati priliku vidjeti svijet u 2071. godini te kako to izgleda kada ste lansirani na Mars. Za posjet Muzeju budućnosti potrebno je izdvojiti oko 2 sata. Pauza za ručak. U popodnevnim satima odlazimo na ladies day koji ćemo ovaj put održati na privatnoj luksuznoj jahti s jacuzzijem ploveći cijelom obalom Dubaija sve do zalaska sunca. Nakon plovidbe i uživanja na jahti odlazimo u hotel kako bismo se spremile za večer. Ladies night ćemo provesti u najpopularnijem rooftop baru s pogledom na ulicu Sheikha Zayeda s najljepšim neboderima. Noćenje.

4. DAN CJELODNEVNI IZLET U ABU DHABI - VEČERA U ROOFTOP RESTORANU

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata u pratnji lokalnog vodiča. Posjetit ćemo stazu Formule 1 i Ferrari World (bez ulaznice za zabavni park), zatim prolazimo pored Louvre muzeja Abu Dhabi i nastavljamo prema centru grada. Proći ćemo Corniche, najljepšu ulicu Abu Dhabija koja se proteže duž obale dok su s druge strane najpopularniji neboderi grada. Vidjet ćemo luksuzni hotel Emirates Palace i Kraljevsku palaču, nekadašnju rezidenciju sheikha Khalife, predsjednika UAE. Za kraj ćemo ostaviti posjet najljepšoj džamiji ovih krajeva, džamiju Sheikha Zayeda. Povratak u Dubai. Večer ćemo provesti u prekrasnom rooftop restoranu s pogledom na
Dubai Marinu uz večeru.

5. DAN BLUEWATERS I AIN DUBAI - PUSTINJSKI DŽIP SAFARI

Doručak u hotelu. Jutarnju kavu popit ćemo na Bluewaters otoku nasuprot JBR plaže. Ovdje se nalazi Ain Dubai (Dubai Eye), najveći i najviši kotač na svijetu, kojeg također planiramo posjetiti. Vožnja traje 38 minuta i dižemo se na 250m visine. Povratak u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazimo na pustinjski džip safari. Očekujte adrenalinsku vožnju po najljepšim pustinjskim dinama, jahanje deva, fotkanje u zalazak sunca nakon čega odlazimo džipovima u beduinski kamp usred pustinje gdje ćemo imati prikladni show uz večeru. Ovdje možete pušiti shishu, napraviti henna tattoo na ruci, kupiti razne suvenire, držati sokola (nacionalnu pticu Emirata) i uživati u plesu trbušne plesačice i drugih plesača. Povratak u hotel.
Noćenje.

6. DAN LADIES DAY NA PLAŽI - DINNER IN THE SKY - ROOFTOP BAR

Doručak u hotelu. Dan je predviđen za uživanje na nekoj od popularnih plaža Dubaija. Radi se o privatnim plažama najboljih hotela s bazenom i odličnom ponudom za žene (npr. Drift beach, Nikki beach, Zero Gravity itd.). U kasnijim popodnevnim satima predlažemo Dinner in the Sky., ranu večeru na svjetski popularnoj atrakciji gdje se hrana poslužuje dok "visite u zraku". Navečer odlazimo u jedan od najviših rooftop barova Dubaija kako bismo začinile noć s pogledom na grad. Noćenje.

7. DAN ATLANTIS: PLIVANJE S DUPINIMA, AQUAVENTURE, LOST CHAMBERS, WHITE BEACH - GLOBAL VILLAGE

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Predlažemo odlazak u hotel Atlantis na plivanje s dupinima i cjelodnevno uživanje u vodenom parku Atlantisa "Aquaventure". Alternativno, možete posjetiti Lost Chambers, akvarijum u Atlantisu i uživati na plaži hotela White beach. Navečer predlažemo posjet Global Village-u, odnosno svijetu u malom gdje se nalaze paviljoni različitih zemalja svijeta. Svaka zemlja ovdje predstavlja neki svoj proizvod, kulturu, hranu tako da na jednom mjestu možete doživjeti različite kulture, tradicije i kuhinje svijeta. Noćenje.

8. DAN DUBAI - ZAGREB

Doručak u hotelu. Transfer do zračne luke. Zrakoplov polijeće u 10:00 te u Zagreb slijeće u 13:30 po lokalnom vremenu.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

 • First minute cijena: 7.790 kn / Redovna cijena: 7.990 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Dubai-Zagreb
 • sve pristojbe zračnih luka
 • smještaj u hotelu Atana 4* na bazi 7 noćenja u dvokrevetnim sobama
 • transfer zračna luka-hotel-zračna luka
 • transferi i vođenje prema programu
 • voditelj putovanja iz Zagreba
 • trošak organizacije

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • boravišnu pristojbu (plaća ce direktno u hotelu i iznosi 15AED po noćenju po sobi)
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza (preporučamo)
  • putno zdravstveno osiguranje: 101,50 kn po osobi
  • osiguranje od otkaza: 2,8% od cijene aranžmana
 • fakultativne izlete i osobnu potrošnju

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • cjelodnevni izlet u Abu Dhabi: 390 kn
 • pustinjski džip safari: 420 kn
 • Sky View vidikovac sa staklenim toboganom: 160 kn
 • Krstarenje Dubai Marinom uz večeru: 520 kn
 • vidikovac na najvišoj zgradi na svijetu Burj Khalifa: 390 kn
 • Ladies day na privatnoj luksuznoj jahti s jacuzzijem (3 sata): 590 kn
 • Dubai Eye: 280 kn
 • Muzej budućnosti: 290 kn
 • Plivanje s dupinima + vodeni park Aquaventure: na upit
 • Dinner in the Sky: 1,150 kn
 • Global Village ulaznica: 15 AED (plaćanje na licu mjesta)

Predviđeni hotel:

 • HOTEL ATANA 4*, odlična lokacija u četvrti Barsha Heights u blizini atrakcija

 


KAKO REZERVIRATI:

 • Za rezervaciju je potrebno uplatiti minimalno 30% od ukupnog iznosa aranžmana (akontaciju). Po primitku uplate, poslat ćemo Vam ugovor i račun i time je Vaše mjesto potvrđeno.

NAČINI PLAĆANJA:

 • Plaćanje je moguće uplatom na račun u cjelosti ili najprije 30% akontaciju, a zatim preostali iznos do 30 dan prije putovanja. Također je plaćanje moguće karticama na rate (plaćanje u cjelosti prilikom rezervacije) na 6 rata uz uvećanje cijene aranžmana od 5%. Primamo diners, visa premium i sve kartice izdanja pbz i zagrebačke banke.

NAPOMENA:

Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili državnim praznicima, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. Molimo Vas da se o sigurnosti  putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obvezuju Chili tours d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.


PCR TESTIRANJE I DOKUMENTI POTREBNI ZA ULAZAK U DUBAI

Cijepljeni putnici se ne trebaju više testirati prije polaska na putovanje u Dubai. Potrebno je imati covid potvrdu koja dokazuje potpuno cijepljenje. Potvrda vrijedi 270 dana od zadnje doze.
Potvrda o preboljenju isključuje obvezu za pcr testiranjem prije puta ukoliko je osoba preboljela covid unutar mjesec dana prije putovanja. Računa se mjesec dana od datuma dobivanja covid potvrde o preboljenju do putovanja.

Osobe koje nemaju potvrdu o cijepljenju ili navedenom preboljenju moraju prije puta napraviti PCR test koji ne smije biti stariji od 48 sati. Obavezno je imati negativan nalaz PCR testa s QR kodom ili covid potvrdu s QR kodom koju ćete izvaditi na temelju negativnog nalaza.

Za ulazak u UAE potrebno je imati putovnicu koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci po povratku s putovanja.

GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI:

Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna, a strani državljani dužni su se sami informirati o viznom režimu. Putnici s pečatom države Izrael ne mogu putovati u UAE. Cijepljenje nije potrebno.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske http://www.mvep.hr

Veleposlanstvo Republike Hrvatske koje pokriva Ujedinjene Arapske Emirate nalazi se u Kairu u Arapskoj Republici Egipat. Rad sa strankama iz zemalja koje Veleposlanstvo nerezidentno pokriva: Bahrein, Etiopija, Jemen, Jordan, Libanon, Libija Saudijska Arabija, Sirija, Somalija, Sudan, Južni Sudan i UAE nedjelja-četvrtak 8.30-16.30 (poželjno je prethodno najaviti dolazak). Veleposlanik gospodin Tomislav Bošnjak. Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): +20 128 140 0344.


UNOS LIJEKOVA U UAE (VAŽNO!):
Nova regulacija unosa propisanih lijekova za putnike koji dolaze u Ujedinjene Arapske Emirate! Svi putnici koji koriste lijekove koji se izdaju na recept trebaju prije dolaska podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovim službenim stranicama kako bi dobili pismo odobrenja koje su dužni
pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.

Procedura je sljedeća:

Na web stranici http://www.mohap.gov.ae

 • Kliknuti SERVICES
 • Kliknuti E-SERVICES
 • Odabrati poglavlje PATIENT SUPPORT SERVICES
 • Kliknut ISSUING PERMISSION TO IMPORT MEDICINES FOR PERSONAL USE
 • Kliknuti GO TO E-SERVICE (desno gore)
 • Putnik će biti preusmjeren na dio stranice na kojem unosi svoje osobne podatke (ime, email itd.) i na kojem će moći uploadati sve potrebne dokumente - recept, kopiju putovnice te će se odobrenje ili neodobrenje izdati u roku od 24 sata nakon razmatranja od strane službenika Odjela za lijekove.
  • Traženi dokumenti:
   1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.
   2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.
   3. Sken putovnice.

Link na popis lijekova i regulativu za unos istih u Ujedinjene Arapske Države: http://www.uae-
embassy.org/sites/default/files/Guidelines%20for%20carrying%20medecines%20to%20UAE.pdf

ALKOHOL U UAE:
 • Od srpnja 2019. godine turisti u UAE-u koji su stariji od 21 godinu te nisu muslimanske vjeroispovjesti mogu dobiti besplatnu dozvolu za kupnju alkoholnih pića koja vrijedi 30 dana. Kako bi istu dobili, potrebno je otići u bilo koji MMI dućan te ispuniti formular kojim potvrđujete da ste turist pri čemu ćete dobiti dozvolu i uputu za odgovorno konzumiranje alkohola unutar UAE te odmah po istome možete kupovati alkoholna pića. Sve informacije možete naći na sljedećem linku: https://mmiliquorlicence.com/#tourist

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Odgovorni organizator: Chili tours


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
19.11.2022. 26.11.2022. 7.790 kn Zagreb Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje