Dubai - girls only putovanje 8 dana


O putovanju


DUBAI - girls only putovanje 8 dana Dan Žena

Termin putovanja:

 • 02.03.-09.03.2023. POPUNJENO

ORGANIZATORI PUTOVANJA: Tea Dimić Radas & Chili tours

 • Tea, poznata i pod @comeflywithme_blog na instagramu, bivša je stjuardesa aviokompanije Emirates i u Dubaiju je živjela 3 i pol godine. Tijekom ovih godina skupila je veliko iskustvo i upoznala dušu ovog grada. Tea u ove programe unosi doživljaj grada iz perspektive lokalca. Cilj ovog putovanja nije samo razgled grada nego i zajedničko druženje te sklapanje novih prijateljstava.
 • Helena iz Chili toursa posjetila je Dubai već 10 puta i zaljubila se u njega. Iskusna je u vođenju tura u Dubai kako bi organizacijski sve teklo po planu i programu. Dubai poznaje kao vlastiti džep, pa ako ćete trebati bilo kakav savjet, stoji vam na raspolaganju. S ovog putovanja vratit ćete se i s brdo savršenih fotki koje ćete još dugo dugo objavljivati po društvenim mrežama.

Svaku putnicu na ovom putovanju očekuje prigodni poklon iznenađenja!


PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN ZAGREB-DUBAI

Polazak zrakoplovom iz Zagreba u 14:30. Dolazak u Dubai u 23:05 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Noćenje.

2. DAN THE POINTE - STAKLENI TOBOGAN - DUBAI MALL - BURJ KHALIFA - KRSTARENJE DUBAI MARINOM

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo na vidikovac The Pointe odakle se vidi popularan hotel Atlantis. Jutro ćemo iskoristiti za posjet jednoj od najpopularnijih instagramskih slastičarnica u Dubaiju gdje možete degustirati razne torte i kavu sa zlatom. Zatim nastavljamo u adrenalinskom tonu na Sky Views vidikovcu na kojem se nalazi stakleni tobogan. Toboganom se spuštamo s 53. na 52. kat hotela The Address Downtown te imamo priliku hodati po staklenom podu uz odličan pogled na Burj Khalifu, najvišu zgradu na svijetu. Nakon vidikovca odlazimo u Dubai Mall, najveći shopping centar na svijetu. Ovdje ćete imati priliku shoppingirati u preko 1.200 trgovina, vidjeti show fontana, najveći akvarijum,
klizalište i posjetiti Burj Khalifu, najvišu zgradu na svijetu. Tko ne želi u shopping, može prošetati oko fontana do Wings of Mexico (popularna krila) te imati pauzu za ručak s pogledom na fontane i Burj Khalifu. Nakon što pogledamo show fontana, odlazimo u hotel spremiti se za večeru. Navečer predlažemo krstarenje Dubai Marinom, najljepšim dijelom Dubaija s pogledom na svjetleće nebodere, Palmu, Dubai Eye. Na brodu ćemo imati i večeru. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN CITY TOUR S VODIČEM I TRŽNICE - LADIES DAY PRIVATNA JAHTA - ROOFTOP BAR

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo na poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Posjetit ćemo najstariji dio grada Bastakiyu gdje će nas naš lokalni vodič upoznati s arapskom kulturom, vjerom i tradicijom te kako je krenuo život u Dubaiju upravo s tog mjesta. Zatim odlazimo na tržnice, tekstilnu tržnicu, tržnicu začina i zlata između kojih ćemo se provozati abra brodićem preko kanala Creek. Imat ćete priliku za cjenkanje i kupovinu suvenira. U popodnevnim satima odlazimo na ladies day na privatnoj luksuznoj jahti ploveći cijelom obalom Dubaija sve do zalaska sunca. Nakon plovidbe i uživanja na jahti odlazimo u hotel kako bismo se spremile za večer. Ladies night ćemo provesti u najpopularnijem rooftop baru s pogledom na ulicu Sheikha Zayeda s najljepšim neboderima. Noćenje.

4. DAN BLUEWATERS I AIN DUBAI - PUSTINJSKI DŽIP SAFARI

Doručak u hotelu. Jutarnju kavu popit ćemo na Bluewaters otoku nasuprot JBR plaže. Ovdje se nalazi Ain Dubai (Dubai Eye), najveći i najviši kotač na svijetu, kojeg također planiramo posjetiti. Vožnja traje 38 minuta i dižemo se na 250m visine. Povratak u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazimo na pustinjski džip safari. Očekujte adrenalinsku vožnju po najljepšim pustinjskim dinama, jahanje deva, fotkanje u zalazak sunca nakon čega odlazimo džipovima u beduinski kamp usred pustinje gdje ćemo imati prikladni show uz večeru. Ovdje možete pušiti shishu, napraviti henna tattoo na ruci, kupiti razne suvenire, držati sokola (nacionalnu pticu Emirata) i uživati u plesu trbušne plesačice i drugih plesača. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN CJELODNEVNI IZLET U ABU DHABI - VEČERA U ROOFTOP RESTORANU

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata u pratnji lokalnog vodiča. Posjetit ćemo stazu Formule 1 i Ferrari World (bez ulaznice za zabavni park), zatim prolazimo pored Louvre muzeja Abu Dhabi i nastavljamo prema centru grada. Proći ćemo Corniche, najljepšu ulicu Abu Dhabija koja se proteže duž obale dok su s druge strane najpopularniji neboderi grada. Vidjet ćemo luksuzni hotel Emirates Palace i Kraljevsku palaču, nekadašnju rezidenciju sheikha Khalife, bivšeg predsjednika UAE. Za kraj ćemo ostaviti posjet najljepšoj džamiji ovih krajeva, džamiju Sheikha Zayeda. Povratak u Dubai. Večer ćemo provesti u prekrasnom rooftop restoranu s pogledom. Noćenje.

6. DAN MUZEJ BUDUĆNOSTI, ATLANTIS - PLIVANJE S DUPINIMA, AQUAPARK I WHITE BEACH

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo u Museum of the future (Muzej budućnosti), novootvoreni muzej sa spektakularnim tehnološkim dostugnućima gdje ćete imati priliku vidjeti svijet u 2071. godini te kako to izgleda kada vas lansiraju na Mars. Za posjet Muzeju budućnosti potrebno je izdvojiti oko 2 sata.   Zatim predlažemo odlazak u hotel Atlantis na plivanje s dupinima i cjelodnevno uživanje u vodenom parku Atlantisa "Aquaventure". Alternativno, možete posjetiti Lost Chambers, akvarijum u Atlantisu i uživati na plaži hotela White beach. Noćenje.

7. DAN SOUK MADINAT - THE VIEW AT THE PALM - LADIES DAY NA PRIVATNOJ PLAŽI I VEČERA U ROOFTOP BARU (DAN ŽENA)

Doručak u hotelu. Nakon doručka slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Predlažemo odlazak u souk Madinat, dio Dubaija koji nazivaju "mala Venecija". Ovdje su isprepleteni kanali i mostići, a moći ćete prošetati po vanjskom i unutarnjem dijelu souka gdje se nalazi tradicionalna tržnica. Arapska arhitektura je nešto što ovdje ostavlja bez daha, a istovremeno ćete uživati u pogledu na najpopularniji hotel u Dubaiju - Burj Al Arab (hotel u obliku jedra). Nakon toga predlažemo odlazak na vidikovac View the Palm, možda najljepši vidikovac u Dubaiju s pogledom na umjetni otok palmu, Dubai Marinu i Burj Al Arab. Dan žena začinit ćemo odlaskom na privatnu plažu gdje ćemo cijelo popodne uživati uz more, bazen i s koktelom u ruci, a za kraj dana ostavit ćemo jedan od najljepših rooftop barova/restorana u Dubaiju. Noćenje.

8. DAN DUBAI-ZAGREB

Doručak u hotelu. Odlazak transferom do zračne luke. Polazak zrakoplova u 10:00 te slijetanje u Zagreb u 13:30 po lokalnom vremenu


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

 • First minute cijena: 7.990 kn (1.060,46 EUR) / Redovna cijena 8.390 kn (1.113,54 EUR)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Dubai-Zagreb
 • sve pristojbe zračnih luka
 • smještaj u hotelu Atana 4* na bazi 7 noćenja u dvokrevetnim sobama
 • transfer zračna luka-hotel-zračna luka
 • poludnevni razgled grada s lokalnim vodičem
 • transferi i vođenje prema programu
 • voditelj putovanja iz Zagreba
 • trošak organizacije

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • boravišnu pristojbu (plaća ce direktno u hotelu i iznosi 15AED po noćenju po sobi)
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza (preporučamo)
  • putno zdravstveno osiguranje: 156 kn (20,70 EUR) po osobi
  • osiguranje od otkaza: 2,8% od cijene aranžmana
 • fakultativne izlete 
 • večere i pića u rooftop barovima/restoranima i osobnu potrošnju

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • cjelodnevni izlet u Abu Dhabi: 390 kn (51,76 EUR)
 • pustinjski džip safari: 480 kn (63,71 EUR)
 • Sky View vidikovac sa staklenim toboganom: 240 kn (31,85 EUR)
 • Krstarenje Dubai Marinom uz večeru: 540 kn (71,67 EUR)
 • vidikovac na najvišoj zgradi na svijetu Burj Khalifa: 390 kn (51,76 EUR)
 • Ladies day na privatnoj luksuznoj jahti s jacuzzijem (3 sata): 650 kn (86,27 EUR)
 • Dubai Eye: 330 kn (43,80 EUR)
 • Muzej budućnosti: 340 kn (45,13 EUR)
 • Plivanje s dupinima + vodeni park Aquaventure: 2.390 kn (317,21 EUR)
 • The View at the Palm: 280 kn (37,16 EUR)

Predviđeni hotel:

 • HOTEL ATANA 4*, odlična lokacija u četvrti Barsha Heights u blizini atrakcija

 


KAKO REZERVIRATI:

 • Za rezervaciju je potrebno uplatiti minimalno 40% od ukupnog iznosa aranžmana (akontaciju). Po primitku uplate, poslat ćemo Vam ugovor i račun i time je Vaše mjesto potvrđeno.

NAČINI PLAĆANJA:

 • Plaćanje je moguće uplatom na račun u cjelosti ili najprije 40% akontaciju, a zatim preostali iznos do 30 dan prije putovanja. Također je plaćanje moguće karticama na rate (plaćanje u cjelosti prilikom rezervacije) na 12 rata uz uvećanje cijene aranžmana od 5%. Primamo diners, visa premium i sve kartice izdanja pbz i zagrebačke banke.

NAPOMENA:

Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili državnim praznicima, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. Molimo Vas da se o sigurnosti  putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obvezuju Chili tours d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.


PCR TESTIRANJE I DOKUMENTI POTREBNI ZA ULAZAK U DUBAI

Cijepljeni putnici se ne trebaju više testirati prije polaska na putovanje u Dubai. Potrebno je imati covid potvrdu koja dokazuje potpuno cijepljenje. Potvrda vrijedi 270 dana od zadnje doze.
Potvrda o preboljenju isključuje obvezu za pcr testiranjem prije puta ukoliko je osoba preboljela covid unutar mjesec dana prije putovanja. Računa se mjesec dana od datuma dobivanja covid potvrde o preboljenju do putovanja.

Osobe koje nemaju potvrdu o cijepljenju ili navedenom preboljenju moraju prije puta napraviti PCR test koji ne smije biti stariji od 48 sati. Obavezno je imati negativan nalaz PCR testa s QR kodom ili covid potvrdu s QR kodom koju ćete izvaditi na temelju negativnog nalaza.

Za ulazak u UAE potrebno je imati putovnicu koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci po povratku s putovanja.

GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI:

Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna, a strani državljani dužni su se sami informirati o viznom režimu. Putnici s pečatom države Izrael ne mogu putovati u UAE. Cijepljenje nije potrebno.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske http://www.mvep.hr

Veleposlanstvo Republike Hrvatske koje pokriva Ujedinjene Arapske Emirate nalazi se u Kairu u Arapskoj Republici Egipat. Rad sa strankama iz zemalja koje Veleposlanstvo nerezidentno pokriva: Bahrein, Etiopija, Jemen, Jordan, Libanon, Libija Saudijska Arabija, Sirija, Somalija, Sudan, Južni Sudan i UAE nedjelja-četvrtak 8.30-16.30 (poželjno je prethodno najaviti dolazak). Veleposlanik gospodin Tomislav Bošnjak. Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): +20 128 140 0344.


UNOS LIJEKOVA U UAE (VAŽNO!):
Nova regulacija unosa propisanih lijekova za putnike koji dolaze u Ujedinjene Arapske Emirate! Svi putnici koji koriste lijekove koji se izdaju na recept trebaju prije dolaska podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovim službenim stranicama kako bi dobili pismo odobrenja koje su dužni
pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.

Procedura je sljedeća:

Na web stranici http://www.mohap.gov.ae

 • Kliknuti SERVICES
 • Kliknuti E-SERVICES
 • Odabrati poglavlje PATIENT SUPPORT SERVICES
 • Kliknut ISSUING PERMISSION TO IMPORT MEDICINES FOR PERSONAL USE
 • Kliknuti GO TO E-SERVICE (desno gore)
 • Putnik će biti preusmjeren na dio stranice na kojem unosi svoje osobne podatke (ime, email itd.) i na kojem će moći uploadati sve potrebne dokumente - recept, kopiju putovnice te će se odobrenje ili neodobrenje izdati u roku od 3 radna dana nakon razmatranja od strane službenika Odjela za lijekove.
  • Traženi dokumenti:
   1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.
   2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.
   3. Sken putovnice.

Link na popis lijekova i regulativu za unos istih u Ujedinjene Arapske Države: http://www.uae-
embassy.org/sites/default/files/Guidelines%20for%20carrying%20medecines%20to%20UAE.pdf

ALKOHOL U UAE:
 • Od srpnja 2019. godine turisti u UAE-u koji su stariji od 21 godinu te nisu muslimanske vjeroispovjesti mogu dobiti besplatnu dozvolu za kupnju alkoholnih pića koja vrijedi 30 dana. Kako bi istu dobili, potrebno je otići u bilo koji MMI dućan te ispuniti formular kojim potvrđujete da ste turist pri čemu ćete dobiti dozvolu i uputu za odgovorno konzumiranje alkohola unutar UAE te odmah po istome možete kupovati alkoholna pića. Sve informacije možete naći na sljedećem linku: https://mmiliquorlicence.com/#tourist

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Odgovorni organizator: Chili tours


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
02.03.2023. 09.03.2023. 1.113,54 EUR
(8386 HRK)
Zagreb 1.113,54 € (uključene aviopristojbe) Rezerviraj putovanje