Dubai - girls only putovanje


O putovanju


Chili tours, u suradnji s Teom Dimić koja stoji iza instagram profila @comeflywithme_blog, Vas vode u jedan od najpopularnijih svjetskih gradova - DUBAI. Tea je bivša stjuardesa aviokompanije Emirates i u Dubaiju je živjela 3 i pol godine. Tijekom ovih godina skupila je veliko iskustvo i upoznala dušu ovog grada. Zato nam je složila odličan program putovanja u kojem je naglasak na Dubai iz perspektive lokalca, kako biste vidjele sve popularne atrakcije, ali i mjesta koja se inače ne posjećuju u klasičnom agencijskom aranžmanu. Cilj ovog putovanja nije samo razgled grada nego i zajedničko druženje te odlična zabava u ženskom društvu.

Svaku putnicu na ovom putovanju očekuje prigodni poklon iznenađenja naših sponzora!

Svaka putnica dobiva gratis ulaznicu za Expo Dubai, najpopularniji svjetski sajam!

Termin putovanja: 20.01.-25.01.2022.


PROGRAM PUTOVANJA

1. dan (čet) – 20.01.2022. Zagreb - Dubai

Polazak zrakoplovom iz Zagreba u 14:30. Dolazak u Dubai u 23:05. Transfer do hotela. Prijava u hotel, noćenje.

2. dan (pet) – 21.01.2022. Madinat, Dubai mall, Burj Khalifa, fontane

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo u Souk Madinat, kompleks luksuznih hotela isprepletenih kanalima i mostovima. Ovaj dio Dubaija se često naziva i Malom Venecijom upravo zbog svog izgleda. Ovdje se možete provozati tradicionalnim abra brodićem po kanalima (uz doplatu) između luksuznih vila na vodi pa sve do jezera odakle ćete imati odličan pogled na popularni hotel Jedro, Burj Al Arab. Souk na arapskom znači tržnica, tako da je ovdje smještena i tržnica na zatvorenom, luksuznijeg tipa, pa možete prošetati lijepo uređenim suvenirnicama i kupiti neki od lokalnih proizvoda. Nastavljamo put prema Dubai mall-u, najvećem shopping centru na svijetu, gdje ćemo imati priliku vidjeti akvarij, vodopad, Dubai fontane i 1.200 trgovina razne tematike. Prošetat ćemo uz jezero i najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifu sve do Wings of Mexico. Slobodno vrijeme za shopping i uživanje u ovom dijelu grada. Mogućnost odlaska na najvišu zgradu na svijetu, Burj Khalifu (uz doplatu). Nakon slobodnog vremena, odlazimo na kasni ručak u odličan restoran s pogledom na Dubai fontane, kako bismo uživale u prekrasnom show-u i odličnoj hrani (uz doplatu). Povratak u hotel. Navečer predlažemo odlazak u jedan od popularnih rooftop barova. Noćenje.

3. dan (sub) – 22.01.2022. Stari dio grada, Soukovi, Bastakya, Al Seef, Dubai Marina

Doručak u hotelu. Nakon doručka posjetit ćemo stari dio Dubaija koji je poznat po svojim tržnicama zlata i začina. Tradicionalnim abra brodom prijeći ćemo Dubai kanal i nastaviti šetnju kroz povijesni dio grada Bastakiyu. Ovdje je i najfotografiraniji Starbucks na svijetu, a okrijepit ćemo se u Arabian Tea house restoranu (uz doplatu). Šetnju nastavljamo kroz novouređeno šetalište uz Dubai kanal, Al Seef. Zalazak sunca planiramo "uhvatiti" na Deira creek Harbour gdje ćemo imati i odličan pogled na grad. Povratak u hotel. Navečer predlažemo odlazak u Dubai Marinu, najpopularniji dio Dubaija s visokim neboderima raznih svjetlećih efekata. Večer možemo začiniti odlaskom u još jedan od popularnih rooftop barova s pogledom na Marinu. Noćenje.

4. dan (ned) – 23.01.2022. Jumeirah džamija, City Walk, Nikki Beach, La Mer Beach

Doručak u hotelu. Nakon doručka predlažemo odlazak u Jumeirah džamiju na vođenu turu kako bismo doživjele dašak pravog arapskog svijeta. Tura traje cca 1 sat. Nakon ture odlazimo na City Walk gdje ćemo imati slobodno vrijeme za kavu i kolače u jednom od "instagramskih" kafića. Nakon odmora odlazimo u jedan od popularnih beach clubova, Nikki beach, gdje ćemo uživati na bazenu uz more i plaži do kasnijih popodnevnih sati (uz doplatu). Slobodna večer za vlastite programe. Predlažemo da večer provedemo na plaži La Mer koja je odlična za večernu šetnju uz more jer ima raznih sadržaja, od beach barova do raznih restorana. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan (pon) – 24.01.2022. Miracle Garden, Pustinjski Jeep Safari

Doručak u hotelu. Predlažemo odlazak u Miracle Garden, vrt cvijeća gdje su od cvijeća napravljene razne popularne skulpture, tuneli, čak i najveći zrakoplov na svijetu Airbus A380. U popodnevnim satima predlažemo pustinjski džip safari. Džipovima će nas prevesti u pustinju gdje započinje adrenalinska vožnja po pustinjskim dinama. Zatim ćemo imati kraće vrijeme za photoshooting u zalazak sunca. Nastavljamo džipovima prema beduinskom kampu gdje ćemo uživati u buffet večeri s večernjim show-om. U beduinskom kampu se mogu jahati deve, napraviti henna painting na ruci, pušiti shishu... Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan (uto) - 25.01.2022. Dubai - Zagreb

Doručak ili breakfast box. Transfer do zračne luke. Polazak zrakoplova u 10:00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb u 13:30.


First minute cijena aranžmana po osobi: 6.290 kn

First minute cijena vrijedi za rezervacije do 15.12.

Redovna cijena aranžmana: 6.490 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

 • povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Dubai-Zagreb
 • sve pristojbe zračnih luka
 • smještaj u hotelu Atana 4* na bazi 5 noćenja u dvokrevetnim sobama
 • doručak u hotelu
 • transfer zračna luka-hotel-zračna luka
 • transferi i vođenje prema programu
 • voditelj putovanja iz Zagreba
 • trošak organizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • boravišnu pristojbu (plaća se direktno u hotelu; 15 AED po sobi po noćenju; ukupno po osobi cca 65kn) – OBVEZNA DOPLATA
 • fakultativne izlete i ulaznice za atrakcije koje se posjećuju
 • osobnu konzumaciju hrane i pića u restoranima i barovima
 • paket putnog osiguranja s covid pokrićem i osiguranje od otkaza

FAKULTATIVNI IZLETI (informativne cijene):

 • Burj Khalifa: 390 kn (plaćanje unaprijed u agenciji prilikom rezervacije)
 • Desert safari: 390 kn (plaćanje unaprijed u agenciji prilikom rezervacije)
 • Posjet Jumeirah džamiji i vođena tura – 25 AED
 • Miracle Garden: 55 AED
 • Nikki beach bar – cca 170 AED

Aviokompanija: Fly Dubai

Dozvoljena prtljaga: 20kg predane prtljage + ručna prtljaga

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA:18

KAKO REZERVIRATI:

Za rezervaciju je potrebno uplatiti minimalno 30% od ukupnog iznosa aranžmana (akontaciju). Po primitku uplate, poslat ćemo Vam ugovor i račun i time je Vaše mjesto potvrđeno.

NAČINI PLAĆANJA:

Plaćanje je moguće uplatom na račun u cjelosti ili najprije 30% akontaciju, a zatim preostali iznos do 30 dana prije putovanja. Također je plaćanje moguće karticama na rate (plaćanje u cjelosti prilikom rezervacije) na 6 rata uz uvećanje cijene aranžmana od 5%. Primamo diners, visa premium i sve kartice pbz i zagrebačke banke.

NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili državnim praznicima, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obvezuju Chili tours d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

PCR TESTIRANJE

Za ulazak u UAE potreban je negativan PCR test ne stariji od 72 sata na engleskom jeziku. Cijepljenje nije potrebno. Za ulazak u sve atrakcije i turističke sadržaje Dubaija nije potrebna covid potvrda.

Uvjeti su podložni promjenama o kojima ćemo Vas pravovremeno obavijestiti ukoliko do njih eventualno dođe.

GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna, a strani državljani dužni su se sami informirati o viznom režimu. Putnici s pečatom države Izrael ne mogu putovati u UAE. Cijepljenje nije potrebno.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske http://www.mvep.hr

Veleposlanstvo Republike Hrvatske koje pokriva Ujedinjene Arapske Emirate nalazi se u Kairu u Arapskoj Republici Egipat. Rad sa strankama iz zemalja koje Veleposlanstvo nerezidentno pokriva: Bahrein, Etiopija, Jemen, Jordan, Libanon, Libija Saudijska Arabija, Sirija, Somalija, Sudan, Južni Sudan i UAE nedjelja-četvrtak 8.30-16.30 (poželjno je prethodno najaviti dolazak). Veleposlanik gospodin Tomislav Bošnjak. Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): +20 128 140 0344.

Odgovorni organizator: Chili tours d.o.o.


UNOS LIJEKOVA U UAE (VAŽNO!):
Nova regulacija unosa propisanih lijekova za putnike koji dolaze u Ujedinjene Arapske Emirate! 
Svi putnici koji koriste lijekove koji se izdaju na recept trebaju prije dolaska podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovim službenim stranicama kako bi dobili pismo odobrenja koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba. 

Procedura je sljedeća: 

Na web stranici http://www.mohap.gov.ae

 • Kliknuti SERVICES 
 • Kliknuti E-SERVICES 
 • Odabrati poglavlje PATIENT SUPPORT SERVICES 
 • Kliknut ISSUING PERMISSION TO IMPORT MEDICINES FOR PERSONAL USE 
 • Kliknuti GO TO E-SERVICE (desno gore) 
 • Putnik će biti preusmjeren na dio stranice na kojem unosi svoje osobne podatke (ime, email itd.) i na kojem će moći uploadati sve potrebne dokumente - recept, kopiju putovnice te će se odobrenje ili neodobrenje izdati u roku od 24 sata nakon razamtranja od strane službenika Odjela za lijekove. 

Traženi dokumenti: 

 1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.
 2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.
 3. Sken putovnice.

Link na popis lijekova i regulativu za unos istih u Ujedinjene Arapske Države: http://www.uae-embassy.org/sites/default/files/Guidelines%20for%20carrying%20medecines%20to%20UAE.pdf

ALKOHOL U UAE

Od srpnja 2019. godine turisti u UAE-u koji su stariji od 21 godinu te nisu muslimanske vjeroispovjesti mogu dobiti besplatnu dozvolu za kupnju alkoholnih pića koja vrijedi 30 dana. Kako bi istu dobili, potrebno je otići u bilo koji MMI dućan te ispuniti formular  kojim potvrđujete da ste turist pri čemu ćete dobiti dozvolu i uputu za odgovorno konzumiranje alkohola unutar UAE te odmah po istome možete kupovati alkoholna pića. Sve informacije možete naći na sljedećem linku: https://mmiliquorlicence.com/#tourist


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
20.01.2022. 25.01.2022. 6.290 kn Zagreb Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje