Putovanje iznenađenja


O putovanju


Što kažete na jedno putovanje iznenađenja? Rezervirajte svoje mjesto „na slijepo” i prepustite nama da Vas odvedemo na najljepše destinacije za koje garantiramo da će Vas oboriti s nogu. Programi su pripremljeni na način da je putovanje cjenovno prihvatljivo u odnosu na ista ili slična putovanja drugih agencija u istu destinaciju. Dakle, trenutno u ponudi agencija iz Hrvatske ne postoji aranžman po ovoj cijeni za istu destinaciju.

KAKO FUNKCIONIRA PUTOVANJE IZNENAĐENJA?

Točno ćete znati što plaćate, ali neće znati u koju destinaciju Vas vodimo. Destinaciju saznajete na dan putovanja (ili par dana prije, ovisno o uvjetima i mjerama), a do tada Vam povremeno otkrivamo „migove” koji opisuju destinaciju iznenađenja, a koji su u programu putovanja ispušteni iz teksta (označeni sa ________).

Ideja se "rodila" na temelju želje putnika za ovakvim tipom putovanja. U nastavku pročitajte cjelokupni program putovanja te na temelju relevantnih informacija donesite konačnu odluku o putovanju.

Kako smo postigli nižu cijenu?
Prije svega tražeći alternativne aviokompanije, prijevoze i hotele. Ono što garantiramo je kvaliteta. Hotel je niže kategorizacije, ali pazimo na to da su recenzije stvarno dobre i da je ocjena hotela minimalno 8/10. Također, pazimo na to da je hotel u centru grada kako biste lakše mogli pješice istraživati destinaciju.

Termin putovanja: 15.10.-18.10.2021.
Europsko putovanje avionom
3 noćenja / 4 dana


PROGRAM PUTOVANJA

1. dan
Polazak s AK Zagreb u ranim jutarnjim satima prema obližnjoj zračnoj luci (transfer cca 4 sata). Polazak zrakoplova u prijepodnevnim satima. Direktan let. Dolazak u destinaciju u ranim poslijepodnevnim satima. Transfer do hotela. Nakon kraćeg odmora slijedi pješačka tura s lokalnim vodičem kako bismo upoznali glavne atrakcije i znamenitosti grada koje će vas oduševiti. Turu ćemo završiti na jednom fascinantnom ________ gdje ćete imati slobodno vrijeme za fotkanje, vožnju _______ ili _______ i uživanje u zalazak sunca. Mnogi kažu da je ovaj grad najljepši grad države iako nije glavni. Večer predlažemo da iskoristite u jednom od lokalnih restorana uz degustaciju tradicionalne hrane. Da ne zaboravimo, hrana je fenomenalna i cijene u restoranima su super pristupačne. Noćenje.

2. dan
Doručak u hotelu. Nakon doručka predlažemo fakultativni izlet u obližnji grad pod UNESCO zaštitom. Grad će vas oduševiti svojim uskim romantičnim ulicama, _______,
jedinstvenoj četvrti i glavnom atrakcijom u samom središtu grada za koju imamo uključene i ulaznice. Cijeli izlet bit će u pratnji lokalnog vodiča koji će nam putem pričati zanimljivosti o kulturi i povijesti čitavog ovog područja. Slobodno vrijeme za ručak. Povratak u hotel. Navečer predlažemo tradicionalni show koji će vas naprosto ostaviti bez teksta. Noćenje.

3. dan
Doručak u hotelu. Nakon doručka predlažemo još jedan fakultativni izlet u manji gradić u srcu prirode između zelenih brežuljaka, a koji će vas očarati svojim panoramskim pogledima, _________ i svojom __________ aktivnosti koja je ovdje jako popularna, a za čiju atrakciju također imamo uključene ulaznice. Lokalni vodič ispričat će vam sve o ovoj zanimljivosti i kako je postala glavni simbol grada. Slobodno vrijeme za šetnju ulicama, kupovinu suvenira i ručak. Predlažemo ručak s panoramskim pogledom. Povratak u hotel. Slobodna večer za vlastite aktivnosti.

4. dan
Doručak u hotelu i odjava. Slobodno vrijeme za posljednji obilazak destinacije iznenađenja. Voditelj putovanja predložit će vam neke od atrakcija koje vrijedi obići te kako iskoristiti slobodno vrijeme do polaska zrakoplova. Transfer do zračne luke. Polazak zrakoplova u večernjim satima. Dolazak u obližnju zračnu luku u večernjim satima. Prijevoz do AK Zagreb (transfer cca 4 sata).


FIRST MINUTE cijena aranžmana po osobi: 3.290 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi: 3.590 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
 • povratni transfer AK Zagreb - obližnja zračna luka - AK Zagreb
 • povratnu zrakoplovnu kartu za destinaciju iznenađenja
 • sve pristojbe i takse zračnih luka
 • prijevoz prtljage 1kom prtljage do 10kg dimenzija 55x40x20cm te jedan manji komad ručne prtljage do 5kg dimenzija 40x20x25cm (mogućnost doplate za veći komad
 • prtljage)
 • smještaj u hotelu 2* u centru grada na bazi 3 noćenja s doručkom (slike hotela niže u tekstu)
 • pješačku turu po destinaciji iznenađenja s lokalnim vodičem na engleskom jeziku
 • voditelja putovanja iz Zagreba tijekom cijelog puta
 • organizaciju i pripremu aranžmana
CIJENA NE UKLJUČUJE:
 • paket putnog osiguranja i osiguranje od putnikova otkaza s covid pokrićem (preporučamo)
 • paket 2 izleta i večernji show (opis izleta u programu): 850 kn po osobi (najava i rezervacija prilikom rezervacije aranžmana u agenciji)
 • troškovi osobne prirode i obroci koji nisu uključeni u cijenu aranžmana
 • doplata za jednokrevetnu sobu: 790 kn
 • doplata za veći komad prtljage: 1kom do 20kg – 380 kn

KAKO REZERVIRATI:

Za rezervaciju je potrebno uplatiti minimalno 40% od ukupnog iznosa aranžmana (akontacija). Po primitku uplate, poslat ćemo Vam ugovor i račun i time je Vaše mjesto
potvrđeno.

NAČINI PLAĆANJA:
Plaćanje je moguće uplatom na račun u cijelosti ili najprije 40% akontaciju, a zatim preostali iznos do 30 dana prije putovanja. Također je plaćanje moguće karticama na rate (plaćanje u cijelosti prilikom rezervacije) do 12 rata uz uvećanje cijene aranžmana od 5%. Primamo Diners, Visa premium i sve kartice PBZ i Zagrebačke banke.

SMJEŠTAJ:

NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili
državnim praznicima, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obvezuju Chili tours d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

PCR TESTIRANJE

Za ulazak u državu (članica je EU) potreban je jedan od sljedećih uvjeta:
 • negativan PCR test ne stariji od 72 sata od ulaska u državu ili
 • negativan brzi antigenski test ne stariji od 48 sati od ulaska u državu ili
 • certifikat o cijepljenju (punim dozama od kojih je prošlo minimalno 14 dana; certifikat mora sadržavati ime i prezime, datum cijepljenja i doze; preferira se EU digitalni certifikat) ili
 • certifikat/dokaz o preboljenom covid-19. Može biti pozitivan PCR test koji ne smije biti stariji od 180 dana od trenutka putovanja.
 • Po slijetanju, moguće je nasumično testiranje i provjera temperature.

GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI: Za ulazak u državu (članica EU) dovoljna je osobna iskaznica. Cijepljenje nije potrebno.

Organizator: Chili tours d.o.o.


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
15.10.2021. 18.10.2021. 3.290 kn ? Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje