Barcelona City break 4 dana


O putovanju


BARCELONA CITY BREAK - 4 dana zrakoplovom

GARANTIRANI POLASCI:

 • 30.04. - 03.05.2020.
 • 18.06. - 21.06.2020.
 • 20.08. - 23.08.2020.
 • 29.10. - 01.11.2020.

Vrijednost više: u cijenu uključena ulaznica u park Guell !

Uz Zagreb, moguć polazak priključnim letom iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra

Smještaj:


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB - BARCELONA
Sastanak putnika u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU 374 u 15:20 sati. Dolazak u Barcelonu u 17:30 sati. Transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Mogućnost odlaska s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice u šetnju središtem Barcelone, katalonske prijestolnice poznate i pod nadimkom “Grad grofova”. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo večernju šetnju Ramblom, ulicom za koju je Lorca tvrdio da “ne bi smjela imati kraj”, šarolikom, bučnom i živopisnom mjestu koje najbolje opisuje duh Barcelone, grada koji zna raditi, ali i zabavljati se. Noćenje.

2. dan: BARCELONA
Doručak. Razgled grada autobusom i pješice s voditeljem putovanja: brežuljak Montjüic, “Jupiterovo brdo”, mjesto gdje se otvarala Olimpijada 1992. i gdje su smješteni neki od najzanimljivijih barcelonskih muzeja - Plaza España, jedan od najvažnijih gradskih trgova kojeg okružuju monumentalni tornjevi koji su 1929. bili ulaz na Svjetsku izložbu i arena za borbe s bikovima, danas šoping centar - Sagrada Familia, monumentalno i životno Gaudijevo djelo, jedna od najslavnijih svjetskih katedrala - Plaza Cataluña, središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga - šetnja gotičkom četvrti do katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme za osobne programe. Za preporuku je posjet poznatom Pomorskom muzeju, smještenom na mjestu jednog od najstarijih europskih brodogradilišta, a koji sadrži bogate izloške iz pomorske povijesti Španjolske. Slavni kraljevski katolički par, Izabela i Fernando, upravo je u Barceloni dočekao Kolumba nakon prvog od nekoliko njegovih putovanja „prema Indijama“. Slobodno vrijeme za kupovinu i vlastite programe. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu «magične fontane», čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice do Parka Güell (dio UNESCO-ve svjetske baštine), remek-djela katalonskog „čarobnjaka“ Antonija Gaudíja te šetnja njegovim mediteranskim vrtovima (ulaznica uključena u cijenu). Posjet živopisnoj ulici La Rambla gdje se nalazi čuvena tržnica Boquería, prvi podaci o toj glasovitoj tržnici datiraju još iz 1217.g.. Odlazak do stare luke, Port Vella, dijela grada koji je zasjao nakon uređivanja za OI 1992. i gdje se nalazi mnoštvo trgovina i restorana te moguć posjet barcelonskom akvariju, jednom od zasigurno najboljih na Mediteranu. Barcelona je poznata i kao grad s iznimnom ponudom vrhunskih muzeja. Preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili pak fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu, olimpijskom brdu. Oba muzeja sadrže hvalevrijedne zbirke umjetnina i izložaka. Navečer moguć fakultativni odlazak na flamenco show. Noćenje.

4. dan: BARCELONA - ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme u gradu do transfera u zračnu luku. Predlažemo odlazak u četvrt Eixample gdje su smješteni neki od najljepših arhitektonskih bisera Barcelone, palače najslavnijih arhitekata 19. st., a danas je poznato poslovno i trgovačko središte grada, četvrti Born ili Raval, stare barcelonske četvrti koje bujaju životom i šarolikošću. Posjetite Park Ciutadella gdje se nalazi atraktivni barcelonski ZOO, nekoliko muzeja i zgrada parlamenta. Ili uživajte na Barceloneti, dijelu grada koji je dobio na popularnosti nakon Olimpijade i gdje lokalno stanovništvo rado šeće, jede i zabavlja se. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke. Let zrakoplovom na liniji OU 375 za Zagreb u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20 sati.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

 • FIRST MINUTE CIJENA 4.480 kn / REDOVNA CIJENA 4.680 kn
 • Zrakoplovne pristojbe 1.090 kn uključene u cijenu aranžmana

*FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE! 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Barcelona-Zagreb,
 • zrakoplovne pristojbe,
 • voditelja putovanja,
 • smještaj u hotelu 3/4* u Barceloni u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom,
 • transfer od/do zračne luke u Barceloni,
 • ulaznicu u park Güell,
 • razglede prema programu,
 • te troškove organizacije i prodaje  

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene,
 • karte javnog prijevoza,
 • fakultativne sadržaje,
 • boravišnu pristojbu u iznosu od 0,72 €/1,21 € po osobi po noćenju (plaćanje na recepciji hotela),
 • putno zdravstveno osiguranje
 • te troškove osobnih narudžbi

Let iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule (doplata): 470 kn (raspoloživost i potvrda  letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)

CIJENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA I ULAZNICA: (prema stanju u listopadu 2019. g., podložne promjeni):

 • Museu Picasso 12 €,
 • Fondació Miro 12 €,
 • El Poble Espanyol 13 €,
 • Museo FC Barcelona (Camp Nou Experience) 29,5 €,
 • Sagrada Familia od 15 €,
 • akvarij odrasli 20 € (djeca 5-10 godina 15 €),
 • karta javnog gradskog prijevoza 2,20 € - karnet za 10 vožnji 10,20 €

NAPOMENE: 

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Barceloni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima, te o procjeni. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u listopadu 2019. godine i podložna su promjeni.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Minimalan broj putnika: 20

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Šifra: barcelona4avio09


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
30.04.2020. 03.05.2020. 4.480 kn Zagreb Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
18.06.2020. 21.06.2020. 4.480 kn Zagreb Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
20.08.2020. 23.08.2020. 4.480 kn Zagreb Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje
29.10.2020. 01.11.2020. 4.480 kn Zagreb Uključene aviopristojbe (first minute) Rezerviraj putovanje