Sejšeli i Dubai


O putovanju


Kombinacija egzotičnih Sejšela i luksuznog Dubaija u trajanju od 14 dana. Provedite 8 noćenja na Sejšelima, otočju s najljepšim plažama na svijetu, a nakon toga posjetite Dubai, grad na pijesku, gdje ćete biti smješteni u luksuznom resortu 5* na popularnoj Palmi na bazi 3 polupansiona. Savršeno putovanje u dvoje.

PREPORUČAMO MLADENCIMA!

VRIJEDNOST VIŠE:

 • zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu
 • smještaj u Dubaiju u luksuznom resortu s 5* na bazi polupansiona
 • putno zdravstveno osiguranje uključeno u cijenu
 • hotel na Sejšelima odabirete sami prema vlastitim željama (ponuda hotela niže u tablici)
 • Svakodnevni individualni polasci iz Zagreba
 • Kreirajte vlastito putovanje na Sejšele i u Dubai

O Sejšelima

Sejšeli su koraljni otoci smješteni u Indijskom oceanu, istočno od Afričkog kontinenta. Ovaj jedinstveni arhipelag karakterističan je po bezvremenskoj ljepoti i harmoniji, a poznat je po najljepšim plažama na svijetu i prirodnoj raznolikosti od bujnih zelenih šuma do toplog plavog oceana. Njegova, još uvijek, netaknuta priroda, živući je muzej i utočište brojnim ugroženim biljnim i životinjskim vrstama. Na Sejšelima imate priliku vidjeti biljke i životinje koje nećete pronaći nigdje drugdje u svijetu zahvaljujući jedinstvenoj kulturi otočana u kojoj je razvijen poseban osjećaj prema prirodi i očuvanju ekosustava.

Iako se sastoje od 115 otoka i otočića, tri su najpoznatija među turistima: Mahe (ujedno i glavni otok), Praslin i Silhouette. Otok Mahe je najveći otok Sejšela kojeg štite visoke planine. U unutrašnjosti otoka nalaze se bujne tropske šume, a na obali ga krase čak 75 prekrasnih plaža. Voda je u laguni plitka, mirna i čarobne tirkizne boje jer otok štiti koraljni greben pa je ovdje ugodno i za kupanje. Najpoznatiji zaljev na otoku je Beau Vallon jer je odlična polazišna točka za otkrivanje otoka. Mnogi posjetitelji se odlučuju na samostalno istraživanje unajmljenim automobilom, a preporučaju se i fakultativni izleti s vodičem za obogaćivanje odmora. Otok Praslin nazive se još i otokom palmi. To je drugi najveći otok Sejšela (3 sata vožnje brodom od otoka Mahe) i pravi je mali raj na zemlji. Ovaj tropski otok iz snova pravo je carstvo biljnog i životinjskog svijeta i jedini je otok na svijetu gdje se još uvijek može naći palma Coco-de-mer. Zbog njenog posebno oblikovanog dvostrukog oraha prvi doseljenici iz Europe vjerovali su da je ta palma drvo saznanja te da je jak afrodizijak. Prekrasne plaže s bijelim pijeskom i tirkizno more stvoreni su za cjelodnevno opuštanje i uživanje u dvoje.

Kada posjetiti Sejšele?

Budući da su otoci izvan ciklonskog pojasa, Sejšeli su destinacija koju ljubitelji sunca i mora mogu posjećivati tijekom cijele godine. Temperatura zraka vrlo rijetko pada ispod 24°C ili raste iznad 32°C. More je uglavnom mirno i toplo tijekom cijele godine. Najveća vjerojatnost kiše je u siječnju i veljači.

O Dubaiju

Spoj luksuzne raskoši i pješčanih dina, mješavina tradicionalne arapske kulture i kapitalističkog bogatstva. Ovaj grad ima sve: 

Kada posjetiti Dubai?

Putovanje u Dubai najbolje je planirati od listopada do svibnja. U ljetnim mjesecima (lipanj, srpanj, kolovoz) temperature su između 30°C i 40°C, no to znači i niže cijene aranžmana.

HOTELI I CIJENE

Cijene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi:

HOTEL Otok Noćenje s doručkom Polupansion
THE PALM 4* Mahe 18060 /
CROWNE BEACH HOTEL 4* Mahe 18760 23860
CORAL STRAND 4* Mahe 18350 20990
SAVOY 5* Mahe 21600 24890
HILTON NORTHOLME 5* Mahe 25790 27060
KEMPINSKI 5* Mahe 21590 24050
COCO DE MER HOTEL 4* Praslin 19690 21650
DHEVATARA BEACH HOTEL 5* Praslin 20950 24890
HILTON SEYCHELLES LABRIZ RESORT & SPA 5* Silhouette 23350 27890

Cijena uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Sejšeli-Dubai-Zagreb
 • sve takse i pristojbe zračnih luka
 • transfer na otoku Mahe zračna luka-hotel-zračna luka
 • transfer u Dubaiju zračna luka-hotel-zračna luka
 • smještaj u odabranom hotelu na Sejšelima na bazi 8 noćenja s uslugom noćenje s doručkom ili polupansionom
 • smještaj u hotelu Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa 5* na bazi 3 noćenja s uslugom polupanion
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja
 • osiguranje od odgovornosti agencije i jamčevno osiguranje
 • organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

 • transfer od otoka Mahe do otoka Silouette/Praslin (plaćanje na licu mjesta)
 • izlaznu pristojbu u zračnoj luci Mahé na Sejšelima
 • turističku taksu u Dubaiju, Dubai Dirham (plaćanje u hotelu u Dubaiju, za hotele s 5* iznosi 20AED po noći po osobi)

KAKO REZERVIRATI?

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 50% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od otkaza putovanja. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor. Najkasnije pet dana prije putovanja poslat ćemo Vam završno pismo sa svim potrebnim informacijama i putnom dokumentacijom za Vaše putovanje. Minimalan broj putnika je 2.

Napomena: cijena je podložna promjenama ovisno o izabranome terminu i o mogućnosti promjene iznosa zrakoplovnih pristojbi. Kalkulacije za paket napravljene su uz pretpostavku da je cijena leta na najnižoj ekonomskoj klasi.

Granične i vizne formalnosti: Za putovanje na Sejšele potrebna je važeća putovnica koja vrijedi još najmanje 6 mjeseci nakon povratka s putovanja. Hrvatski državljani dobivaju vizu na ulasku u državu odnosno u zračnoj luci na Sejšelima. Za Dubai nije potrebna viza. Dovoljna je putovnica koja vrijedi još 6 mjeseci po povratku s putovanja.

Cijepljenje - nije potrebno cijepljenje protiv niti jedne bolesti

Valuta na Sejšelima – službena valuta je Sejšelski rupiji (SCR) = 100 centa., od stranih valuta uglavnom se koristi američki dolar. Najprihvaćenije kreditne kartice: American Express, MasterCard i Visa. Diners Club ne prihvaćaju na svim prodajnim mjestima.

Valuta u Dubaiju - Emiratski dirham (AED). 1 AED = 0,24 €

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja turističke agencije Chili tours d.o.o.


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
01.01.2020. 31.12.2020. 2.396,97 EUR
(18053 HRK)
Zagreb Rezerviraj putovanje