Tajland - Bangkok i Phuket


O putovanju


Putovanje na Tajland - Bangkok i Phuket s brojnim fakultativnim izletima

Avionom iz Zagreba - 10 dana/7 noćenja

Termini putovanja:

 • 06.10.-15.10.

1. DAN/ ZAGREB – DUBAI
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane voditelja putovanja te prijava na let za Dubai na liniji EK130 (Emirates) i polijetanje zrakoplova u 15:25 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 22:55 sati po lokalnom vremenu.

2. DAN/ PHUKET
Nastavak leta za Phuket na liniji EK378 u 10:30 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.Predviđeni dolazak na Phuket je u 20:00 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku doček predstavnika lokalnog agenta. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti te organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

3. DAN/ PHUKET – PHI PHI
Doručak. Predlažemo odlazak na fakulativni izlet brodom na Phi Phi otočje: u jutarnji satima organizirani transfer do pristaništa brodova i isplovljavanje trajekta prema otočju prekrasne netaknute prirode. Po dolasku na Phi Phi Don slijedi odlazak u razgled otoka Bida i zaljeva Samah, te špilja Pileh i Viking gdje je voda kristalno čista. Ručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje na plaži. U poslijepodnevnim satima polazak prema Phuketu. Noćenje.

4. DAN/ PHUKET – JAMES BOND OTOK
Doručak. Predlažemo odlazak na fakulativni izlet na jedan od najpoznatijih otoka na Tajlandu, James Bond  gdje su snimani filmovi Čovjek sa zlatnim pištoljem i Žal. U jutarnjim satima odlazak kroz provinciju Phang Nga prema pristaništu brodova. Na putu stajanje kod hrama Suwannakuha pred kojim će vas dočekati mnoštvo majmuna. Posjet Buddhinoj špilji u kojoj se nalaze fascinantni stalaktiti i stalagmiti. Po dolasku na pristanište, plovidba brodom zaljevom Phang Nga, Nacionalnim parkom te ćete vidjeti kamene kipove Khao Ma Ju, Khao Nom Sao i Khao Chang. Pogled na okolne planine Khao Ta Poo i netaknutu prirodu je nezamisliv. Po dolasku na otok slijedi ručak u selu Panyee. Razgled špilja i laguna u kanuima. U poslijepodnevnim satima odlazak prema Phuketu. Noćenje.

5. DAN/ PHUKET – OTOČJE SIMILIAN (NACIONALNI PARK)
Doručak. Predlažemo odlazak na fakulativni izlet gliserom na otočje Similian koje se sastoji od ukupno devet otoka. Obilazak najvećih i najpoznatijih otoka po svojim prekrasnim bijelim pješčanim plažama i prirodnim ljepotama: Koh Miang, Koh Payu, Koh Similian i Koh Ba Ngu. Mogućnost ronjenja na otoku Ba Ngu.  Ručak na Similianu. Povratak prema hotelu. Noćenje.     

6. DAN/ PHUKET - BANGKOK
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke. Prijava na let za Bangkok te polijetanje zrakoplova. Po dolasku na Bangkok transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

7. DAN/ BANGKOK – KRALJEVSKA PALAČA
Doručak. Preporučujemo odlazak u razgled kraljevske palače Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati hram smaragdnog Bude. Obilazak kraljevske rezidencije i kapelice, te hrama Wat Phra Kaeo. Povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN/ BANGKOK – AYUTTHAYA
Doručak i odjava iz hotela. Preporučujemo odlazak na fakultativan izlet do Ayutthaye, stare prijestolnice tajlandskih kraljeva. Prvo stajanje je posjet palači Bang Pa In, nekadašnjoj ljetnoj kraljevskoj rezidenciji koju je u 17.st. dao sagraditi kralj Prasat Thong. Zatim slijedi posjet velikom povjesnom parku koji je pod zaštitom UNESCO-a, šetnja ruševinama nekoć najvećeg i glavnog grada i obilazak ruševina hrama Wat Phra Si Sanphet, najvažnijeg hrama kraljevske palače. Povratak u hotel. Noćenje.

9. DAN/ BANGKOK – DAMNOEN SADUAK
Doručak. Preporučujemo odlazak na fakultativan izlet Damnoen Saduak, najpoznatiju - plutajuću tržnicu. Neće vam biti žao rano ustati, jer ćete tako imati priliku vidjeti i doživjeti kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su biti pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. U večernjim satima organizirani transfer do zračne luke.

10. DAN/ DUBAI – ZAGREB
Prijava na let za Dubai te polijetanje zrakoplova na liniji EK371 u 02:20 sati. Dolazak u Dubai 05:35 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji EK129 u 09:20 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13:25 sati.


FIRST MINUTE CIJENA 06.10.: 10.840 kn
Redovna cijena aranžmana po osobi: 11.380 kn

*Zrakoplovne pristojbe (590 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubai - Phuket i Bangkok – Dubai - Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe
 • unutarnji let Phuket – Bangkok
 • 4 noćenja na Phuketu u hotelu 3*
 • 4 noćenja u Bangkoku u hotelu 3*
 • lokalnog vodiča
 • voditelja putovanja
 • prijevoz zračna luka – hotel – zračna luka na Phuketu i u Bangkoku
CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  dodatne usluge, obroke, fakultativne izlete, napojnice lokalnim vodičima, vizu za Tajland, uslugu ishođenja vize, osobne troškove te putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

PONUDA FAKULTATIVNIH IZLETA:

PHUKET:

 • Phi Phi - 390 kn, Cijena uključuje: povratni transfer na kopnu i vodi, ručak i piće, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, ulaznicu za Nacionalni park.
 • James Bond - 390 kn  Cijena uključuje: povratni transfer na kopnu i vodi, ručak i piće, lokalnog vodiča na engleskom jeziku. Cijena ne uključuje: ulaznicu u Nacionalni park (plaćanje na licu mjesta).
 • Otočje Similian -990 kn  

Cijena uključuje: povratni transfer na kopnu i vodi, ručak i piće, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, ulaznicu za Nacionalni park, ronjenje.

BANGKOK:
• Kraljevska palača 390 kn
• Damnoen Saduak 290 kn
• Ayutthaya 490 kn

U cijenu svih fakultativnih izleta uključeni su povratni transferi, ulaznice za nacionalne parkove i lokalni vodič na engleskom jeziku.
Minimalan broj prijavljenih za fakultativne izlete: 15

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Šifra: tajland03


Termini

Datum polaskaDatum povratkaCijenaMjesto polaskaNapomena
06.10.2019.15.10.2019.10.840 knZagrebUključene aviopristojbe (First minute)Rezerviraj putovanje