Miami & Orlando - 7 dana


O putovanju


MIAMI & ORLANDO- 7 dana/5 noćenja, zrakoplovom iz Zagreba

Termin putovanja:

 • 15.04. - 21.04.2020.

Kolaž ljudi, kultura i običaja, tropski ugođaj i beskrajne plaže čine Miami jednim od najljepših gradova globusa, a kao prijestolnica jet-seta, vrhunskih sportskih događaja, najboljih restorana i klubova čine ga ujedno i najzabavnijim gradom.
Nije slučajno nedaleki Orlando udomio većinu najboljih zabavnih parkova svijeta: Disney world, Legoland, Sea world, Universal studio....


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ZAGREB – ISTANBUL – MIAMI

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije leta. Polijetanje zrakoplova za Istanbul na letu Turkish Airlinesa, TK1054 u 09.10h. Očekivani dolazak u 12.25h po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja za Miami na letu TK 77 u 13.35h s očekivanim dolaskom u 19.05h. Nakon obavljanja graničnih formalnosti, prijevoz do hotela te prijava i smještaj u sobe. Odmor i noćenje.

2. dan MIAMI

Nakon doručka odlazak u razgled Miamija, Čarobnog grada kako nosi nadimak. Iako je jedan od najmanjih američkih gradova, po popularnosti je, nakon New Yorka i Los Angelesa, treće turističko središte SAD-a, a zahvaljujući mnoštvu doseljenika grad je izrazito multikulturalan te više južnoamerički nego sjevernoamerički. Najatraktivniji dio grada je South Beach (SoBe), južni dio Miami Beacha, s nepreglednim dugim pješčanim plažama i brojnim noćnim klubovima. Tu je i promenada Ocean drive nadaleko poznata po Art déco hotelima, restoranima i barovima smještenim tik uz plažu, koji su se viđali u brojnim filmovima; Lincoln Road, pješačka zona s nizom trgovina i malih butika. Odlazimo dalje do Downtown-a, urbanog središta grada te kulturnog, financijskog i trgovačkog centra Južne Floride, četvrti u kojoj se nalaze veći muzeji, kazališta, parkovi, obrazovni centri, banke, sjedišta tvrtki, uredi vlade i dr.; Mala Havana (Little Havana), živopisna kubanska četvrt koju karakterizira ulični život, lokalci koji raspravljaju o politici uz domino, dobra hrana, palme, cigare, salsa... Čuvena 8. ulica (Calle Ocho) svjedoči američkom snu kojeg su slijedile stotine tisuća kubanaca. Nakon razgleda mogućnost fakultativne plovidbe tirkiznim vodama zaljeva Biscayne, tijekom koje možete uživati u pogledu na panoramu Miamija, domove slavnih i bogatih... U poslijepodnevnim satima posjetite Design Distric, četvrt posvećenu inovativnom dizajnu, modi, arhitekturi i restoranima. Noćenje.

3. dan MIAMI – NP EVERGLADES – ORLANDO

Nakon doručka mogućnost fakultativnog odlaska do Nacionalnog parka Everglades (dio UNESCO-a), osnovanom zbog svog biološkog bogatstva, a ne zadivljujućeg krajolika. Jedno od najvećih tropskih močvarnih područja na svijetu prostire se na više od 6 tisuća km² i dom je jedinstvenog ekosustava.  Vožnja airboat-om "rijekom trave"  koja je rijetko gdje dublja od 1 m i koju okružuje bujna vegetacija te raznovrsna fauna (više od 300-tinjak vrsta ptica, kornjače, iguane, aligatori...). U poslijepodnevnim satima prijevoz prema Orlandu, zabavnom centru svijeta. Po dolasku u večernjim satima, prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

4. dan ORLANDO

Doručak. Orlando vjerojatno ne bi postao ono što je danas da Walt Disney nakon kalifornijskog Disneylanda nije odlučio na ovim prostorima izgraditi novi i još veći kompleks zabavnog parka i resorta. Gradnjom tematskih parkova rastao je i broj popratnih sadržaja pa se tako u gradu nalaze i brojni svjetski poznati restorani, vrhunski trgovački centri, kazališta, dvorane za glazbena i sportska događanja, golf tereni i dr. Kombinacija zabave koju nudi prigodne su za sve uzraste i zasigurno će probuditi dijete u svakome. Danas predlažemo fakultativni posjet Čarobnom kraljevstvu (Magic Kingdom), prvootvorenom  parku Walt Disney World Resorta, gdje se možete zabaviti u šest tematski različitih područja nadahnutim popularnim bajkama i družiti se sa svojim omiljenim Disney likovima. U središtu zbivanja nalazi se predivan Pepeljugin dvorac kojeg svake večeri u 22h osvjetljava vatromet. Slobodno vrijeme za obilazak parka i uživanje u atrakcijama. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan ORLANDO

Doručak. Zaljubljenicima u zabavnu industriju, posebno filmove i televiziju, predlažemo odlazak u Universal Studios u kojem možete zaviriti iza kulisa setova nekih od najpoznatijih filmova, otkriti tajne njihovih nastajanja i uživati u uzbudljivim vožnjama i atrakcijama. Upoznajte čarobnjački svijet Harryja Pottera, približite se nestašnim Minionsima, zabavnim Simpsonima, pomozite Ljudima u crnom u borbi protiv vanzemaljaca i dr. Noćenje.

6. dan ORLANDO – MIAMI – ISTANBUL

Doručak. Prijepodne možete iskoristiti za posjet See Life akvariju ili pak nekom od neobičnih i zanimljivih muzeja kao što su Znanstveni centar Orlanda, Ripley’s Believe It Or Not, Madame Tussauds ili sl. Oko podne polazak prema zračnoj luci Miami. Po dolasku, prijava za let Turkish Airlinesa TK 78 za Istanbul s polaskom u 20.45h.

7. dan ISTANBUL – ZAGREB

Očekivani dolazak u Istanbul u 15.05h po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja za Zagreb na liniji TK1055 u 18.10h s očekivanim dolaskom u 19.20h. Završetak programa.


Cijena aranžmana po osobi:

Soba:

1/4

1/3

1/2

1/1

Ultra first minute

5.590 kn

5.790 kn

6.490 kn

8.490 kn

First minute

5.790 kn

5.990 kn

6.690 kn

8.690 kn

Redovna cijena

5.990 kn

6.190 kn

6.890 kn

8.890 kn

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka, po osobi: 3.890 kn

Napomene: Ultra first minute i first minute cijene vrijede do 28.02., odnosno 15.03.2020. ili do popunjenja određenog broja mjesta!  

Četverokrevetna i trokrevetna soba se sastoje od 2 x double beds dimenzija cca. 137 x 191 cm
Dvokrevetna soba se sastoji od 1 x king bed dimenzija cca. 193 x 203 cm
Jednokrevetna soba se sastoji od 1 x queen bed dimenzija cca. 152 x 203 cm

Cijena aranžmana uključuje:

 • Povratni prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) prema programu;
 • Prijevoz turističkim autobusom od zračne luke do hotela pri dolasku u Miami, od Miamija do Orlanda te od Orlanda do zračne luke Miami pri povratku;
 • Smještaj u Miamiju u hotelu Hilton Garden Inn Brickell 3* ili sl. u sobi prema izboru na osnovi 2 noćenja s doručkom s uključenom boravišnom pristojbom;
 • Smještaj u Orlandu u hotelu Holiday Inn & Suites Orlando SW Celebration 3* ili sl. u sobi prema izboru na osnovi 3 noćenja s doručkom s uključenom boravišnom pristojbom;
 • Poludnevni razgled Miamija u pratnji lokalnog vodiča;
 • Voditelja putovanja iz Zagreba;
 • Pripremu i organizaciju putovanja te jamčevinu.

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • pristojbe u zračnim lukama - obavezna doplata od 3.890 kn (promjenjivo do izdavanja karata);
 • ulaznice za objekte/zabavne parkove koji se posjećuju tijekom putovanja;
 • doplate za fakultativne usluge i obroke koji nisu predviđeni programom;
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje;
 • putno osiguranje (preporučujemo).

Fakultativna ponuda uz najmanje 10 prijavljenih osoba, cijene po osobi – obavezna prijava uz rezervaciju:

 • Vožnja brodom zaljevom Biscayne (Miami, trajanje cca 1h20min):  225 kn
 • Poludneni izlet NP Everglades (Miami):  990 kn (povratni privatni prijevoz, ulaznica za park i vožnja airboatom)
 • Jednodnevna ulaznica za Magic Kingdom (Orlando):  1.090 kn
 • Jednodnevna ulaznica za Universal Studios (Orlando): 1.090 kn

Red letenja:

TK1054  15APR   ZAGREB      ISTANBUL   09:10 12:25
TK 77      15APR   ISTANBUL   MIAMI           13:35 19:05
TK 78      20APR   MIAMI            ISTANBUL   20:45 15:05+1
TK1055  21APR   ISTANBUL    ZAGREB     18:10 19:20
*sve lokalna vremena


Viza:

Potrebno je online zakazati sastanak u Konzularnom uredu, a od osnovnih dokumenata potrebni su:
-    važeća putovnica koja mora vrijedi još najmanje 6 mjeseci nakon razdoblja boravka u SAD;
-    putovnica sa posljednjom izdanom vizom SAD (ako je posjeduje);
-    ispunjeni online obrazac zahtjeva za vizu DS-160 https://ceac.state.gov/genniv/;
   jedna fotografija u boji dimenzija 5 x 5 cm snimljena u posljednjih 6 mjeseci;
-    prateći članovi obitelji, osim ako ulaze u SAD sa drugom svrhom, moraju pokazati vjenčani list (za supružnike) i/ili rodni list (za neoženjenu djecu do 21 godine).


NAPOMENE:

Molimo da obratite pažnju o propisima vezanim uz prijevoz prtljage u međunarodnom zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Za prtljagu je odgovorna zrakoplovna kompanija. Po osobi dozvoljeno je nositi 2 komada prtljage maksimalne težine do 23 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov, dozvoljeno je po osobi jedan komad ručne prtljage unjeti u zrakoplov (max 8 kg). Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. U slučaju promjene reda letenja (vremena, zračne luke) organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja.
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
Cijene fakultativne ponude i ulaznica bazirane su prema stanju iz siječnja 2020. i mogu biti podložne promjeni.
O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje možete se informirati na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Minimalni broj putnika: 15

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Šifra: miamiorl032


Termini

Datum polaska Datum povratka Cijena Mjesto polaska Napomena
15.04.2020. 21.04.2020. 6.490 kn Zagreb + zrakoplovne pristojbe 3890 kn (ultra first minute) (1/2 soba) Rezerviraj putovanje
15.04.2020. 21.04.2020. 5.790 kn Zagreb + zrakoplovne pristojbe 3890 kn (ultra first minute) (1/3 soba) Rezerviraj putovanje
15.04.2020. 21.04.2020. 5.590 kn Zagreb + zrakoplovne pristojbe 3890 kn (ultra first minute) (1/4 soba) Rezerviraj putovanje
15.04.2020. 21.04.2020. 8.490 kn Zagreb + zrakoplovne pristojbe 3890 kn (ultra first minute) (1/1 soba) Rezerviraj putovanje