Filipini Nova godina


O putovanju


FILIPINI NOVA GODINA - 13 dana, zrakoplovom iz Zagreba

Termin putovanja:

 • 27.12. - 08.01.2024. POPUNJENO

Vrijednost više:

 • plaže iz snova
 • plivanje s kitopsinama
 • odličan itinerer i smještaj u hotelima 4*
 • uključen unutarnji letovi na relaciji: Manila - Cebu, Cebu – Boracay, Boracay – Manila

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (27.12.) ZAGREB – ISTANBUL
Sastanak putnika sa pratiteljem putovanja 2h prije polijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Zagreb. Prijava na let i polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish Airlines za Istanbul u 09.15h. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13.25 h. Predlažemo odlazak u grad javnim prijevozom u pratnji pratitelja putovanja. Slobodno vrijeme u centralnom dijelu Istanbula. Povratak na aerodrom u večernjim satima.

2. DAN (28.12.) ISTANBUL – MANILA
Nastavak leta za Manilu u 02.15h s predviđenim dolaskom u 18.10h po lokalnom vremenu. Slijedi obavljanje carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta i organizirani transfer do hotela. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

3. DAN (29.12) MANILA CITY TURA – CEBU
Nakon doručka, odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni razgled glavnoga grada. Glavni grad Manila jedna je od najuzbudljivijih Azijskih prijestolnica, kozmopolitski grad sa preko milijon i pol stanovnika u kojem život teče 24h na dan. Sa preko 3 stoljeća Španjolske vladavine, Manila ima posebnu arhitekturu i naslijeđe, uključujući crkve, utvrde, te brojne druge kolonijalne zgrade. Daleko od gustog prometa i visokih zgrada u Manili leži stara španjolska četvrt Intramuros – najstariji dio grada. Intramuros ili “Unutar zidina” što i opisuje strukturu ovog kvarta, okruženog debelim, visokim zidovima i rovovima. Uski balkoni, kaldrme i zgrade odišu mediteranskim šarmom. Obilazak utvde Santiago – španjolske tvrđave smještene uz rijeku Pasig, koja je stoljećima bila sjediše stranih vojnih sila. Posjet crkvi San Agustin, najstarijoj kamenoj crkvi na Filipinima. Ova fascinantna barokna građevina izgrađena 1607. godine, uvrštena je u UNESCO-vu svjetsku baštinu, a u unutrašnjosti crkve nalazi se muzej sakralne umjestnosti. Odlazak do glavnog gradskog parka Rizal, mjestu mnogih važnih događaja u povijesti zemlje. Slobodno vrijeme za ručak. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer do zračne luke, te prijava na let za otok Cebu. Po dolasku, transfer do hotela u predjelu Mactan. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN (30.12.) CEBU – PLIVANJE S KITOPSINAMA
Predlažemo odlazak na plivanje s kitopsinama. Polazak u ranim jutarnjim satima, te vožnja prema mjestu Osloba. Po dolasku organizirano plivanje s nježnim divovima- kitopsinama. Vjerujemo da će vam ovaj doživljaj ostati zauvijek u pamćenju. Za sve koje nemaju hrabrosti zaplivati s ovim bezopasnim stvorenjima, možete ostati na brodu i promatrati sa sigurne udaljenosti. Nakon ove uzbudljive pustolovine, osvježenje ćemo potražiti u Tumalog slapovima, gdje ćete se moći kupati i uživati u prekrasnoj prirodi. Nakon ručka slijedi povratak prema hotelu. Dolazak u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. DAN (31.12.) CEBU CITY TURA
Nakon doručka predlažemo poludnevni obilazak grada Cebu, glavnoga grada istoimenog otoka. Otkriti ćemo šarm najstarijeg kolonijalnog grada na Filipinima s više od 500 godina povijesti. Vidjeti ćemo najstariju znamenitos Magellanov križ koji označava mjesto gdje je 1521. godine pokršteno lokalno stanovništvo. Sljedeća stanica nam je tvrđava San Pedro, koja je bila jezgra prvog španjolskog naselja u zemlji, a sada je pretvorena u muzejski park. Posjetit ćemo i baziliku St.Nino, kuću predaka, te taoistički hram. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Pripreme za doček Nove Godine. U sklopu našega hotela biti će organiziran koktel party. Noćenje.

6. DAN (01.01.) SLOBODAN DAN
Doručak. Slobodan dan za vlastite programe, vlastito istraživanje ili uživanje u suncu i moru. Noćenje.

7. DAN (02.01.) CEBU – BOHOL

Nakon ranijeg doručka predlažemo odlazak na otok Bohol. Transfer do trajektne luke, te vožnja trajektom do otoka (cca 2h) , po dolasku posjećujemo jednu od glavnih atrakcija otoka – Čokoladna brda, smještena među rižinim poljima. Ovi travnati brežuljci tijekom zalaska sunca, mjenjaju svoju boju u boju čokolade, a jedna od legendi kaže kako su nastali iz suza zbog neuzvraćene ljubavi. Na otoku Bohol prebivaju avetnjaci, najmanji živući primati na svijetu, specifičnog su izgleda zbog izrazito velikih očiju, a nalaze se na popisu ugroženih vrsta. Otkrivanje ljepota ovoga otoka ćemo nastaviti uz ručak na brodu tijekom plovidbe rijekom Lombok, te posjetom šumi mahagonija i kamenoj crkvi. U poslijepodnevnim satima odlazak u luku te povratak trajektom na otok Cebu. Dolazak u hotel u predvečernjim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8. DAN (03.01.) CEBU – BORACAY
Nakon doručka odjava iz hotela. Slijedi transfer do zračne luke, te prijava na let. Po dolastu transfer brodom i mini busom do hotela koji se nalazi u najpopularnijem odredištu na otoku – White Beach. Smještaj u hotel te slobodno vrijueme za vlastite programe. Noćenje.

9. DAN (04.01.) BORACAY – OBILAZAK OTOKA
Nakon doručka predlažemo poludnevni obilazak otoka brodom gdje ćemo posjetiti neke od najatraktivnijih lokacij. Imamo priliku istražiti Boracay na jedan jedinstven morski način. Vidjet ćemo otok Krokodila, Magični otok, Puka plažu, a i Crystal Cove otok. Na ovom izletu uživat ćete u predivnom borakajskom moru i snorklati s mnoštvom riba. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

10. DAN (05.01.) BORACAY
Nakon doručka, slobodno vrijeme za vlastite programe, te uživanje na bijelim plažama i tirkiznom moru. Predlažemo da se opustite u popularnim spa ritualima u mnogobronim spa centrima na otoku. Noćenje.

11. DAN (06.01.) BORACAY – MANILA
Nakon doručka odjava iz hotela, te slobodno vrijeme do odlaska u zračnu luku. Transfer brodom i autobusom do zračne luke, te prijava na let za Manilu. Po dolasku u Manilu transfer do hotela. Slobodno vrijeme. Noćenje.

12. DAN (07.01.) MANILA – ISTANBUL
Nakon doručka odjava iz hotela, te slobodno vrijeme za samostalno istraživanje glavnoga grada Filipina i posljednje utiske iz ove zemlje. U kasnijim poslijepodnevnim satima transfer autobusim do zračne luke te prijava na let za Istanbul u 22.20h. Noćni let.

13. DAN (08.01.) ISTANBUL – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul u 06.20h, nastavak leta za Zagreb u 08.15, s očekivanim povratkom u Zagreb u 08.25h po lokalnom vremenu. Kraj programa.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

 • First minute cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 2.210,00 € /16.650,00 kn
 • Redovna cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 2.360,00 € /17.780,00 kn
 • OBAVEZNA DOPLATA: pristojbe u zračnim lukama: 410 eura (3.089,15 kn) (obavezna doplata kod prijave)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Istanbul – Manila, Manila – Istanbul – Zagreb
 • Sve transfere od/do zračne luke hotela
 • Unutarnje letove na relaciji: Manila- Cebu, Cebu – Boracay, Boracay – Manila
  • 2 noćenja s doručkom u htl 4* u Manili
  • 4 noćenja s doručkom u htl 4* na otoku Cebu
  • 3 noćenja s doručkom u htl 4* na otoku Boracay
 • pratitelja putovanja
 • organizaciju putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • zrakoplovne pristojbe 410 eura (3.089,15 kn) (obavezna doplata kod prijave)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 690 eur
 • fakultativne izlete: Manila city tura, Plivanje s kitopsinama, Cebu city tura, Izlet na Bohol, Obilazak otoka Boracay – CIJENE USKORO!
 • dodatne usluge i obroke
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
 • napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta)
 • osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo)

Napomene:

 • prije putovanja provjerite valjanost putovnice koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju, viza za RH državljane nije potrebna
 • konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u završnom pismu mjesec dana prije puta, a sama kalkulacija ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti u Hrvatskoj najkasnije 15 dana prije putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovina, internet bankarstvo, opća uplatnica:

 • u cijelosti prilikom rezervacije
 • 30% akontacija prilikom rezervacije, preostalih 70% do 45 dana prije putovanja (ako nije drukčije navedeno u ponudi ili programu putovanja)

Kartice jednokratno:

 • sve kartice
 • Visa Premium i Diners 5% uvećanje cijene aranžmana

Kartice obročno:

 • kartice Privredne banke do 12 rata beskamatno (Visa, Maestro)
 • kartice Zagrebačke banke do 12 rata beskamatno (Mastercard, Visa, Maestro)
 • Diners kartica do 12 rata beskamatno
 • Visa Premium do 12 rata beskamatno
 • za sva obročna plaćanja vrijedi 5% uvećanje cijene aranžmana

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Šifra: filipinNG022