Ljetovanje u Turskoj - korisne informacije

 • Avionom iz Ljubljane na tursku rivijeru:
  • Kemer, Antalya, Belek, Lara, Side, Alanya
 • Izaberite putovanje u trajanju 7, 14 ili više noćenja

SUPER POGODNOSTI:

 • Besplatan parking u zračnoj luci Ljubljana za prvih 70 rezervacija (ograničen broj mjesta)
 • Mogućnost transfera Zagreb - zračna luka Ljubljana - Zagreb

POPUSTI:

 • First minute popust za rezervacije do 07.05.2021.
 • Djeca do 2 godine starosti putuju besplatno
 • Djeca starija od 2 godine plaćaju ili paušalnu cijenu ili imaju određeni popust (ovisno o hotelu i destinaciji)
 • Kod većine destinacija i hotela DODATNI TJEDAN za djecu do 12 godina je BESPLATAN
 • Popust za mladence 7%
 • Popust za seniore (od 60 godina) 7%
 • DODATNI POPUST ZA MLADE DO 23 GODINA: 5% - vrijedi za rezervacije do 04.06.2021.

Medeni mjesec u Turskoj: svi putnici koji odluče svoje bračno putovanje provesti na jednom od grčkih otoka ostvaruju pravo na popust za mladence 7%. Popust je moguće ostvariti najkasnije 3 mjeseca od datuma sklapanja braka, a dokaz je kopija vjenčanog lista. Ovaj popust se ne zbraja s ostalim popustima i ne odnosi se na akcijske cijene.

Parking u zračnoj luci Ljubljana: Prvih 70 osoba koje rezerviraju odmor iz ovog kataloga dobiva BESPLATNO 8-dnevno parkiranje na vanjskom parkiralištu u zračnoj luci Jože Pučnik, Ljubljana. Zajedno sa završnom obavijesti i putnom dokumentacijom nekoliko dana prije polaska dobit ćete na mail voucher za parking. Ljubazno molimo stranke koje dođu vlastitim automobilom u zračnu luku Brnik/Ljubljana da najprije automobil parkiraju na parkingu, te se jave predstavniku na Brniku. Po završetku putovanja potrebno je voucher za parking predati djelatniku u kućici za naplatu parkinga kako Vam ne bi bio naplaćen parking. Parkirna blagajna otvorena je 24 sata.

Transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: Na polascima zrakoplova iz Ljubljane, nudimo Vam mogućnost rezervacije povratnog dijeljenog transfera te Vas ljubazno molimo da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana, ukoliko isti želite koristiti. Cijena povratnog dijeljenog transfera Zagreb – Zračna luka Jožeta Pučnika – Zagreb iznosi 320 kn po osobi. Molimo Vas da prilikom rezervacije obavezno ostavite svoj kontakt mobitela (broj koji će Vam biti aktivan i tijekom putovanja), na koji ćete primiti sve potrebne informacije vezano za Vaš transfer (prilikom odlaska i povratka). Napominjemo kako kod dijeljenih transfera, koji dijelite s ostalim korisnicima usluge transfera na istoj ili sličnoj ruti vašoj, organizator transfera zadržava pravo da se vozilo zaustavi na nekoliko lokacija prije finalne destinacije ili postoji mogućnost da transfer organizira u suradnji sa svojim partnerima, te postoji mogućnost da putnici tijekom transfera moraju zamijeniti vozilo (zajedno sa svojom prtljagom) do finalne destinacije.

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja na charter programima podložan je promjenama i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 5 dana prije puta. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama (u slučaju ranijeg dolaska prije redovnog vremena prijava u sobe na dan letenja – ulaz u sobe moguć je okvirno od 14 h, u nekim hotelima od 16 h). Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.