Foto natječaj

Sudjeluj u foto natječaju "Putovanja sa začinom" i osvoji vrijedne nagrade. 

Što trebaš učiniti?

Fotkaj se na putovanju u nekom posebnom trenutku koji će opisivati jedinstveni doživljaj ili posebno iskustvo koje je tebi "začinilo" to putovanje i sliku uploadaj na Instagram. Taj "začinjeni trenutak" može biti npr.:

 • neobični enogastronomski užitci,
 • prisustvovanje nekom tradicionalnom običaju,
 • posebni doživljaj s lokalnim stanovništvom,
 • avanturistički izazov,
 • čuda prirode i neuobičajeni pejzaži ili panorame,
 • nepoznata ili „skrivena“ mjesta
 • i drugo, iz bilo koje zemlje svijeta.
Uz sliku obavezno stavi hash-tag #PutovanjaSaZačinom i tag @chili_tours te ukratko opiši gdje je fotografija snimljena (grad, država) i što fotografija predstavlja.

Najkreativnije fotke nagrađujemo super nagradama:

1. NAGRADA (1x)
 - 2 dana/1 noćenje u hotelu Galeb 3* u Opatiji s uključenim polupansiom za dvije osobe u rujnu.
2. NAGRADA (2x)
 -  200kn popusta na individualno putovanje u daleke destinacije (izvan Europe) u organizaciji Chili toursa
3. NAGRADA (1x)
 -  Knjiga „501 grad koji morate posjetiti“ 

PRAVILA FOTO NATJEČAJA „Putovanja sa začinom“

 1. ORGANIZATOR
  Organizator foto natječaja je trgovačko društvo Chili tours d.o.o., turistička agencija, Zagreb, Šenoina 8, OIB: 77148788978, ID: HR-AB-01-080880298 (dalje u tekstu: Chili tours).
  2. TRAJANJE NATJEČAJA
  Foto natječaj počinje 27.06.2016. i traje do 20.08.2016.
  3. PRAVO SUDJELOVANJA
  Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji posjeduju Instagram profil. Zaposlenici Chili toursa i drugi suradnici koji sudjeluju u osmišljavanju i izradi natječaja ne sudjeluju u natječaju.
  4. KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU
  U natječaju „Putovanja sa začinom“ sudjeluju korisnici koji na društvenoj mreži Instagram (www.instagram.com) objave fotografiju za vrijeme trajanja natječaja (Članak 2.) na kojoj je zabilježen poseban trenutak ili doživljaj s putovanja za koji autor fotografije smatra da je „začinilo“ njegovo putovanje. To može biti npr. neobični enogastronomski užitci, prisustvovanje nekom tradicionalnom običaju, posebni doživljaj s lokalnim stanovništvom, avanturistički izazov, čuda prirode i neuobičajeni pejzaži ili panorame, nepoznata ili „skrivena“ mjesta i drugo, iz bilo koje zemlje svijeta. Uz sliku, sudionik natječaja mora staviti hash-tag #PutovanjaSaZačinom, @chili_tours te ukratko opisati gdje je fotografija snimljena (grad, država) i što fotografija predstavlja.
  5. AUTORSKA PRAVA KORISNIKA FOTOGRAFIJA
  Svaki prijavljeni korisnik može prijaviti neograničen broj samostalno snimljenih fotografija s neograničenim autorskim i korisničkim pravima u vlasništvu korisnika, čiji motivi ne krše zakonske odredbe zemlje podrijetla, Europske unije ili osobna prava prikazanih osoba. Svojim sudjelovanjem korisnik potvrđuje da je vlasnik autorskih prava objavljenih fotografija te da time neograničeno raspolaže autorskim i drugim pravima na fotografijama. Korisnik nadalje potvrđuje da objavljene fotografije ne podliježu pravima trećih strana; posebice da se sve prikazane osobe slažu s navedenim korištenjem i da se time ne krše prava zaštite osobnih podataka trećih strana.
  6. PRAVO KORIŠTENJA FOTOGRAFIJA
  Svojim sudjelovanjem u natječaju korisnik daje Chili toursu neopozivo neograničeno pravo korištenja objavljenih fotografija u promidžbene svrhe bez naknade. U promidžbene svrhe ubraja se prezentacija na sajmovima, objavljivanje na internetskim stranicama Chili toursa, objavljivanje na društvenim mrežama, objava u priopćenjima za javnost, predstavljanje usluga Chili toursa. Pravo korištenja obuhvaća ovlaštenje na objavljivanje, umnožavanje, prikazivanje i obradu u svrhu vlastite promidžbe i predstavljanja Chili toursa.
  7. ODUSTANAK OD SUDJELOVANJA
  U svakom trenutku korisnik može povući fotografije iz natječaja brisanjem dotičnih fotografija preko osobnog Instagram profila.
  8. NAGRADNI FOND
  1. NAGRADA (1x)
   - 2 dana/1 noćenje u hotelu Galeb 3* u Opatiji s uključenim polupansiom za dvije osobe u rujnu.
  2. NAGRADA (2x)
   -  200kn popusta na individualno putovanje u daleke destinacije (izvan Europe) u organizaciji Chili toursa
  3. NAGRADA (1x)
   -  Knjiga „501 grad koji morate posjetiti“
  9. ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA
  U sklopu natječaja, od strane stručnog žirija Chili toursa, proglasit će se 4 dobitnika. Pobjednici natječaja se proglašavaju tri dana po završetku natječaja, dakle 23.08.2016. Imena sudionika koji osvajaju nagrade bit će objavljena na web stranici Chili toursa u detaljima o foto natječaju te na Facebook stranici Chili toursa. Dodijeljene nagrade nije moguće zamijeniti za novac.
  10. PREUZIMANJE NAGRADE
  Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem obavijesti na web stranici Chili toursa s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt - telefon) u roku od 48 sati od objave dobitnika. Ako Chili tours ne uspije ostvariti kontakt s dobitnicima u roku od 7 dana od objave dobitnika, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je prenosiva na treću osobu uz prethodnu najavu Organizatoru.
  11. DISKVALIFIKACIJA SUDIONIKA
  Chili tours zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionika ukoliko za vrijeme trajanja natječaja utvrdi da je postupio suprotno ovim Pravilima.

  Pravila foto natječaja „Putovanja sa začinom“ bit će objavljena na web stranici Chili toursa.

  U Zagrebu, 24.06.2016.
  Chili tours d.o.o., turistička agencija

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA #PUTOVANJASAZAČINOM

1. NAGRADA (2 dana/1 noćenje u hotelu Galeb 3* u Opatiji s uključenim polupansiom za dvije osobe u rujnu.)

 • DOBITNIK/CA: sarci21 

  Paris_love_chilitours

2. NAGRADA (200kn popusta na individualno putovanje u daleke destinacije (izvan Europe) u organizaciji Chili toursa)

 • DOBITNIK/CA: ana_lsf

  Kapadokija_chilitours
 • DOBITNIK/CA: m.a.r.i.j.a.z

  Bol_brač_chilitours
3. NAGRADA (Knjiga „501 grad koji morate posjetiti“)
 • DOBITNIK/CA: branka_7

  Dajla_chilitours

Svim dobitnicima od srca ČESTITAMO!

Molimo dobitnike da nas kontaktiraju putem e-maila info@chilitours.hr te dostave sljedeće podatke:

 • ime i prezime
 • adresu prebivališta i/ili boravišta,
 • kontakt mob.

Po primitku informacija, šaljemo upute o preuzimanju nagrade.

Chili tours